astro

Dnevni horoskop za 31. decembar: Ko mora više da se potrudi oko simpatije, a koga čeka luda žurka?

0

Šta nam to zvezde predviđaju za 31. decembar?  

Šta nam to predviđa horoskop za 31. decembar 2023. godine ?
Šta nam to predviđa horoskop za 31. decembar 2023. godine ?foto: Dmytro Kapitonenko/Shutterstock

LAV

 

POSAO: Verovatno ćete samo svratiti do posla, da pozdravite ekipu. Puni raspoloženja, odlazite sa pozitivnim mislima o uspehu za narednu godinu. LJUBAV: Muzika, društvo, zabava. Šta god da osećate u trenutku prema voljenoj osobi mora da bude najbolje moguće. ZDRAVLJE: Odlično. Pazite na kolovozu.

 

DEVICA

 

POSAO: Dolazite regularno na svoje radno mesto. Radite. Ostavljate sve iza sebe staro što nije bilo dobro. Krećete optimistično u novu godinu. LJUBAV: Odličan provod. Bićete verovatno sa rođacima ili dobrim starim prijateljima. U kući ili nekom restoranu, bitno je okruženje. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

 

VAGA

 

POSAO: Mislite na sve unapred. Jedan Bik može da vam bude veoma od koristi. Odlična komunikacija i posao sa njim. LJUBAV: Može se desiti da noć provedete u kući sami sa voljenom osobom, bez velike gužve. ZDRAVLJE: Osetljiv respiratorni trakt.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Mislite na jednog Lava sa kojim možete da ostvarite odlične poslovne rezultate. Biće tu dobre zarade. Bez velikog opterećenja treba da budete. LJUBAV: Romantika, ljubav i strast vas očekuje. Uživaćete sa voljenom osobom ili u velikom društvu. Odluku donosite zajedno. ZDRAVLJE: Smeta vam vlaga u vazduhu.

.

 

makonda-tracker