astro

Dnevni horoskop za 11. novembar: U koga partner počinje da sumnja, a koga čekaju nova romantična poznanstva?

0

Dnevni horoskop predviđa da bi partner pripadnika jednog znaka mogao da počne da sumnja u njihovu ljubav i vernost.  

Horoskop za 11. novembar savetuje da je iskrenost temelj svake prave veze
Horoskop za 11. novembar savetuje da je iskrenost temelj svake prave veze foto: Shutterstock / Alex Gukalov

Lav

 

LJUBAV:  Iskrenost je temelj jake veze. Razgovarajte sa partnerom o onome što vam smeta i zajedno radite na rešenjima. Vaša veza će cvetati ako se posvetite jedno drugom.

POSAO: Posao je važan, ali nemojte dozvoliti da preplavi vaš svakodnevni život. Postavite granice i izdvojite vreme za odmor i porodicu.

ZDRAVLJE: San je ključan za dobro zdravlje. Pobrinite se da dobijete dovoljno odmora kako biste bili spremni za izazove koji dolaze.

 

 

Devica

 

LJUBAV: Pokažite partneru da ga cenite i podržite. Njegovo ili njezino loše osećanje može proizaći iz nedostatka pažnje i podrške.

POSAO: Finansije su u pokretu, ali budite oprezni sa trošenjem. Zaustavite se na vreme kako biste izbegli eventualne kajanja u budućnosti.

ZDRAVLJE: Osećate napetost, pa se posvetite metodama opuštanja. Briga o mentalnom zdravlju jednako je važna kao i briga o finansijama.

 

 

 

Vaga

 

LJUBAV: Slobodne Vage, spremite se za odlične prilike za druženje i nova poznanstva. Iskoristite ove trenutke za širenje kruga poznanstava.

POSAO: Usmerite se na poslove koji podstiču vašu kreativnost. Pronađite zadovoljstvo u onome što radite, a rezultati će doći prirodno.

ZDRAVLJE: Promenite ishranu, smanjite unos masne i slatke hrane. To će imati pozitivan uticaj na vaše zdravlje i osećaj dobrobiti.

 

 

Škorpija

 

LJUBAV: Partnerski odnosi nisu savršeni, ali ako oboje uložite trud, mogu se poboljšati. Radite na komunikaciji i razumevanju, a rezultati će biti vidljivi.

POSAO: Oprezno s jednom osobom na poslu koja može pokrenuti neke neprijatne situacije. Držite se profesionalnosti i ne upuštajte se u konflikte.

ZDRAVLJE: Posetite zubara kako biste očuvali oralno zdravlje. Prevencija je ključ za dugoročno dobro stanje vaših zuba.

 

 

makonda-tracker