astro prognoza

Dnevni horoskop za 20. OKTOBAR: Strelčevi, pazite da ne upadnete u LJUBAVNU ZAMKU, Ribe, opustite se u kolektivu

0

Najtačniji dnevni horoskop — proverite šta su vam zvezde pripremile za danas.

ribe, pazite da ne upadnete u ljubavne zamke
ribe, pazite da ne upadnete u ljubavne zamkefoto: shutterstock gpointstudio

Dnevni horoskop: astroluna.rs

 

Ovan

 

Tražite ravnotežu u svom životu. Posvetite se poslu, ali ne zaboravite ni na privatnu sferu jer vam je potreban izduvni ventil.

 

LJUBAV

Okružite se ljudima koji pozitivno utiču na vaše emotivno stanje. Neka prisustvo onih koji vam pomažu bude vaša podrška.

 

POSAO

Budite oprezni jer svako može pokušati iskoristiti vašu dobrotu ili slabu tačku. Postavite granice i ne dozvolite da vas “nagaze”.

 

ZDRAVLJE

Pripazite na probleme sa kostima. Redovne vežbe i unos kalcijuma mogu pomoći u očuvanju zdravlja kostiju. Obratite pažnju na svoje telo i potrebne preventivne mere.

 

Bik

 

Ne dozvolite da tuđi problemi postanu vaši. Ako se previše opteretite, izgubićete vreme za sebe i sopstveni život.

 

LJUBAV

Neki momenti su neprocenjivi i ne mogu se kupiti. Posvetite pažnju nečemu što ima dublji emotivni značaj i negujte te vrednosti.

 

POSAO

Budite oprezni s onim što izgovarate na poslu, jer reči lako mogu napustiti radni prostor i prouzrokovati probleme u vašem privatnom životu.

 

ZDRAVLJE

Ako osećate mučninu, posvetite pažnju svojim emotivnim i fizičkim potrebama. Ponekad je važno povući se i pronaći mir kako biste očuvali svoje zdravlje.

 

 

Blizanci

 

Možda je sada pravo vreme da se oslonite na podršku drugih ljudi. Nemojte se praviti jaki, već prihvatite svaku pomoć koja vam je dostupna.

 

LJUBAV

Emotivno ste osetljivi, pa posvetite pažnju svojim osećajima i komunicirajte otvoreno s partnerom o onome što prolazite.

 

POSAO

U poslu su poželjne kreativne aktivnosti. Razmislite o novim pristupima i idejama koje mogu unaprediti vaše radno okruženje.

 

ZDRAVLJE

Zdravstveno stanje nije loše, ali ne zanemarujte svoje emotivno blagostanje. Posvetite vreme sebi i pravite ravnotežu između poslovnih i ličnih obaveza.

 

Rak 

 

Fokusirajte se na kuću i porodicu. Dan je idealan za završetak poslova koji već duže vreme čekaju na svoj red.

 

LJUBAV

Izbegavajte previše opterećivanje prošlošću u ljubavnim odnosima. Fokusirajte se na sadašnji trenutak i gradite budućnost.

 

POSAO

Nemojte brinuti o propuštenim prilikama; nadoknadićete sve što je potrebno. Posvetite se obavezama s optimizmom i efikasno ćete rešavati zadatke.

 

ZDRAVLJE

Budite oprezni s sitnim povredama. Održavajte pažljivost kako biste izbegli neželjene incidente i sačuvali svoje zdravlje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker