astro prognoza

Dnevni horoskop za 20. OKTOBAR: Strelčevi, pazite da ne upadnete u LJUBAVNU ZAMKU, Ribe, opustite se u kolektivu

0

Najtačniji dnevni horoskop — proverite šta su vam zvezde pripremile za danas.

lavovi, nemojte prelaziti dozvoljene granice
lavovi, nemojte prelaziti dozvoljene granicefoto: Shutterstock / Lucky Business

Lav

 

Značajno je znati gde se zaustaviti. Nemojte prelaziti granice i izbegavajte nesuglasice s bližnjima, jer biste kasnije mogli zažaliti.

 

LJUBAV

Pruža vam se prilika za iskupljenje. Ne propustite je. Pokažite svoju iskrenu nameru da popravite stvari i ojačate vezu.

 

POSAO

Moguće je da će male stvari izazvati veće probleme na poslu. Budite pažljivi i posvećeni detaljima kako biste izbegli potencijalne komplikacije.

 

ZDRAVLJE

Glavobolja može biti rezultat stresa ili napetosti. Odmorite se, opustite i posvetite vreme sebi kako biste ublažili neugodne simptome.

 

Devica

 

Pažljivo osluškujte potrebe bliske osobe. Možda je potrebna vaša podrška i savet, a vi ćete znati pravilno reagovati.

 

LJUBAV

Definišite konkretne ciljeve u vezi. Razmislite o svojim snovima i zajedno s partnerom radite na ostvarenju zajedničkih planova.

 

POSAO

Uložite napor ako želite postići rezultate na poslu. Vaš trud će biti nagrađen, pa se angažujte s entuzijazmom.

 

ZDRAVLJE

Nervoza u jutarnjim satima može biti prolazna. Posvetite se opuštajućim aktivnostima kako biste održali emocionalnu ravnotežu.

 

Vaga

 

Budite otvoreni za sve mogućnosti danas, uključujući i mogućnost odustajanja od nečega što možda nije bilo realno izvodljivo.

 

LJUBAV

Balansirajte između onoga što želite i onoga što se od vas očekuje u ljubavi. Posvetite pažnju kako svojim željama, tako i potrebama partnera.

 

POSAO

Oslobodite se stega prošlosti, ali neka to bude potpuno oslobađanje, bez vučenja tereta za sobom. Odbacite ono što vam više ne služi.

 

ZDRAVLJE

Zdravlje je stabilno, ali ne zaboravite održavati tu stabilnost pažljivim pristupom svakodnevnim izazovima.

 

Škorpija

 

Moguće je da se osećate pomalo skučeno, uplašeno ili usamljeno. Ne ostajte sami i ne tugujte, već se potrudite da izađete i družite se s drugima.

 

LJUBAV

U vezi imate odgovornosti koje je važno ispoštovati. Održavajte komunikaciju i posvetite pažnju partneru kako biste izbegli nesporazume.

 

POSAO

Moguće je da će biti iskušenja da potrošite više nego što ste planirali. Savet je da se obuzdate, budžetirajte pažljivo i izbegavajte impulsivne odluke.

 

ZDRAVLJE

Problemi sa kičmom zahtevaju pažnju. Posvetite se pravilnom držanju tela, vežbama jačanja leđa i potražite stručni savet kako biste očuvali zdravlje kičme.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker