astro

Dnevni horoskop za 5. oktobar: Device čeka filmski obrt na POSLU, a jednom znaku Zodijaka se smeši NOVA LJUBAV

0

Proverite kakve su astro prognoze za vaš horoskopski znak.

Jarčevi, budite iskreni u ljubavi.
Jarčevi, budite iskreni u ljubavi.foto: Shutterestock/Rene Jansa

STRELAC

 

Sreća koja vas povremeno obuzima čini se kao lek za sve izazove. Iskoristite taj podstrek da se pokrenete i potpuno uživate u svemu što radite.

 

  • Ljubav

 

Iako je lepo maštati o budućnosti, pripazite da ne letite previsoko. Ostanite prisutni u sadašnjem trenutku i ne zaboravite ceneći trenutke koje delite s voljenima.

 

  • Posao


Stavite kvalitet rada na prvo mesto danas, bez obzira na to čime se bavite. To će vam doneti dugoročne koristi.

 

  • Zdravlje


Vaše zdravlje je dobro. Nastavite održavati taj balans i brinite se o sebi.


JARAC

 

Danas se konačno osećate izuzetno važno, bilo da je to realnost ili samo vaša percepcija. Ono što je važno jeste da se osećate dobro, i to je ono što broji.

 

  • Ljubav

 

Moguće je da ćete se truditi da predstavite svoj najbolji “ja”, ali vaša dela mogu govoriti drugačije. Budite iskreni u ljubavi i ne propagirajte vrednosti koje sami ne praktikujete.

 

  • Posao

 

Varnice na poslu nisu rezultat preteranog rada, već vaših neizraženih emocija koje sada izbijaju na površinu. Otvoreno komunicirajte kako biste izbegli konflikte.

 

  • Zdravlje

 

Radite na sebi u svakom smislu. Eliminišite brzu hranu iz ishrane i povećajte fizičku aktivnost kroz šetnje. Vaša dobrobit je ključna.


VODOLIJE

 

Ne obraćate pažnju na moguće posledice vaše tvrdoglavosti, često ulazite u sukobe s okolinom bez ikakvog povoda.

 

  • Ljubav

 

Umesto da prebacujete odgovornost na partnera, razmislite o sopstvenim postupcima. Možda je vreme za introspekciju i razumevanje svoje uloge u odnosu.

 

  • Posao

 

Iako sanjarite o odmoru, vaša radna strast ne jenjava. Možda je vreme da pronađete ravnotežu između poslovnih i ličnih potreba, kako biste izbegli iscrpljenost.

 

  • Zdravlje

 

Nedostaje vam fizička aktivnost. Razmislite o uvođenju vežbanja u svoju rutinu kako biste poboljšali energiju i opšte zdravlje.


RIBE


Dan vam donosi potpunu kontrolu nad vašim životom. Bez obzira na to koliko se trudili da izbegnete informacije, one će vas zadesiti poput nezaustavljive oluje, donoseći vam osvežavajući pogled na svet.

 

  • Ljubav

 

Vaša ekstrovertnost je na vrhuncu, težite razgovoru i deljenju emocija sa partnerom. Njemu to može delovati naporno, pa se pripremite na izazove u komunikaciji.

 

  • Posao

 

Spremni ste zanemariti svaki sitan komentar koji vam ne odgovara, fokusirajući se isključivo na pozitivne aspekte. Vaša tolerancija sada je na nivou zen monaha.

 

  • Zdravlje

 

Osećate se umorno i iscrpljeno. Ovo je vreme kada trebate usmeriti energiju na druge ljude i njihove potrebe kako biste pronašli unutrašnji balans.

 

BONUS VIDEO

 

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka

 

 

makonda-tracker