astro

Dnevni horoskop za 5. oktobar: Device čeka filmski obrt na POSLU, a jednom znaku Zodijaka se smeši NOVA LJUBAV

0

Proverite kakve su astro prognoze za vaš horoskopski znak.

Lavovi se preispituju u ljubavi.
Lavovi se preispituju u ljubavi.foto: Shutterstock/George Rudy

LAV

 

Sviđa mi se taj prizemni pristup – zašto bi se trudili ka boljem životu? Olenjite se i prepustite lenčarenju, šta može poći po zlu?

 

  • Ljubav

 

Ako voljena osoba ne izvodi vatromet kako bi vam dokazala ljubav, možda bi trebalo razmisliti o tome da li vam uopšte nešto dokazuje.

 

  • Posao


Zar treba da se upuštate u nove poduhvate? Bolje sedite i posmatrajte kako vreme prolazi. Ko zna šta se tamo napolju dešava…

 

  • Zdravlje


Hronične tegobe su vaš verni saputnik. Ko želi da bude potpuno zdrav kad može imati ove zanimljive muke?


DEVICE

 

Cilj je vaš vodič, ali izgleda da ste se malo izgubili u horoskopskom lavirintu. Ne brinite, čak i glavni junaci imaju svoje trenutke konfuzije.

 

  • Ljubav


Dok vi tapkate u mestu, neko krišom baca čaroliju ljubavi vašim smerom. Da li ćete primetiti iskre koje lete unaokolo? Dajte malo pažnje, možda je to vaša ljubavna priča u zamahu!

 

  • Posao


Spremite se za filmski obrt u karijeri! Velika želja na poslovnom horizontu uskoro će se ostvariti. Sijajte poput zvezde na crvenom tepihu!

 

  • Zdravlje


Nažalost, na putu do slave možda ćete naići na prehladu. Ali neka vas ne obeshrabri, jer čak i holivudske zvezde imaju svoje malene izazove. Odmorite se, pijte čaj, i vidimo se na vrhu!

 


VAGE

 

Ako vam je do akcije, ovo je vaš trenutak! Borba je ključ, a skrštenih ruku nećete postići mnogo. Hoćete li se vinuti u visine ili ostati na tlu? Odluka je vaša.

 

  • Ljubav


Oprez! Današnji ljubavni savet: neka vaša ljubavna priča bude poput dobre knjige, a ne sapunice. Čuvajte se previše otvorenih vrata koja mogu izvući prašinu iz prošlosti.

 

  • Posao


Posao nije lutrija, pa nemojte igrati na sreću. Umesto toga, budite strateg i igrajte svoje karte pametno. Uspeh ne dolazi sam od sebe.

 

  • Zdravlje


Nervozno grickanje hrane nije rešenje. Umesto toga, duboko udahnite i pronađite zdrav način da se nosite sa stresom. Vaše telo će vam biti zahvalno!

 

ŠKORPIJE


Pa dobro, ako ste već napravili grešku, nemojte od toga praviti telenovelu. Ustvari, možda bi trebalo sve ove stvari proglasiti avanturom. Zamišljajte sebe kao junaka koji je kročio u nepoznato, a ne kao nekog ko je upao u rupu bez dna.

 

  • Ljubav


E, na polju ljubavi nije baš sve bajno kao u ljubavnim filmovima. Ponekad je ljubav kao Netflix serija – s puno uspona i padova, a vi ste trenutno u nekom napetom cliffhangeru.

 

  • Posao


Povukli ste se u sebe kao da ste postali superheroj sa supermoćima zvanim “Invisible Office Worker”. Ipak, možda je vreme da izlete iz te ljušture i pokažete svetu svoje superherojske veštine.

 

  • Zdravlje


Čuvajte se prehlade kao da je ona zločesta zla veštica iz bajke. Nosite svoj virtualni oklop i neka prehlada ne sme ni da pomisli da vas napadne!

Nastavak vas očekuje na narendnoj strani...

makonda-tracker