ASTRO PROGNOZA

Horoskop za 16. septembar: Kome se vraća zaboravljena ljubav kojoj nikad nisu rekli ZBOGOM, a koga čeka filmska romansa

0

Šta nam zvezde predviđaju za danas?

Šta donosi astro prognoza za 16. septembar?
Šta donosi astro prognoza za 16. septembar? foto: Shutterstock/Marjan Apostolovic

Portal astroLuna nam donosi horoskop za 16. septembar.

 

Ovan

 

LJUBAV: Da biste se u vezi osećali opušteno, razmislite o tome kao da ste na odmoru – ostavite stres i brige kod kuće!

POSAO: Zaboravite na “mute” dugme i pustite svoj glas! Ljudi cene vaše mišljenje, pa je vreme da se oglasiš. Možda ćeš čuti aplauz ili dva!

ZDRAVLJE: Vaše zdravlje je stabilno kao daska za surfovanje na mirnom moru. Ako ne pokušavate da budete akrobata, sve bi trebalo da bude u redu!

 

BIk

 

LJUBAV: Vaša prošla veza? To je kao stari Netflix serijal koji nikada niste završili. Ali sada se čini da imate priliku da “streamate” finale. Ko zna, možda će biti bolji nego što se sećate!

POSAO: Vaša karijera trenutno izgleda kao tajanstvena serija sa mnogo obrta. Kao da gledate “Game of Thrones” – ne znate ko će osvojiti Gvozdenu stolicu, ali bar možete da se prepustite avanturi!

ZDRAVLJE: Vaš imunitet je trenutno na pauzi, kao da je otišao na godišnji odmor. Dajte mu neki dobar razlog da se vrati na posao – jedite zdravu hranu i razmislite o dodatku vitamina C.

 

Blizanci

 

LJUBAV: Vaša ljubavna priča je kao sezona omiljene TV serije – nikad ne znate šta će se dogoditi sledeće! Neki zatvaraju jedna vrata, dok drugi otvaraju nova. Ko zna, možda će vam se dogoditi neko neočekivano ljubavno iznenađenje!

POSAO: Vreme je za “rezanje” u karijeri! Kao da ste postali kulinarski majstor u svetu posla, pa presecite stvari koje više ne doprinose vašem profesionalnom receptu.

ZDRAVLJE: Uglavnom stabilno.

 

Rak

 

LJUBAV: Vaša ljubavna sudbina je poput šarenog kaleidoskopa – ponekad je sve mutno, ali ako slušate svoje srce, možda ćete otkriti predivan uzorak. Bez obzira na nesigurnost, verujte svom instinktu.

POSAO: Stari problemi? Novi rešenja! Baš kao da ste uzeli/zauzeli sve svoje najbolje igračke iz ormara i pronašli način da ih iskoristite. Osvežite svoj poslovni pristup.

ZDRAVLJE: Alergija je kao mala kočnica na putu vašem dobrom zdravlju. Ali nemojte da vas to obeshrabri!

 

Horoskop za 16. septembar
Horoskop za 16. septembar foto: fizkes/Shutterstock

Lav

 

LJUBAV: Sada je vreme da raščistite prošle nesporazume i postavite temelje za svetlu budućnost sa svojim partnerom. Budućnost veze može biti svetla kao zvezdano nebo ako se suočite sa prošlim demonima.

POSAO: Prihvatite promene koje dolaze sa širokim osmehom!

ZDRAVLJE: Nemojte dozvoliti da vas sitnice deprimiraju i utiču na vaše zdravlje.

 

Devica

 

LJUBAV: Ako ste u vezi, možda vam se čini da dajete više nego što dobijate. To je kao da igrate Monopol i uvek završavate na porezu. Vreme je za pregovore o ravnoteži!

POSAO: Zamislili ste svoju karijeru kao avanturu, a sada je vreme za neke neočekivane preokrete. To je kao da radite na zagonetnom slučaju – nema potrebe za žurbom, samo pratite tragove.

ZDRAVLJE: Više vremena provodite napolju.

 

 

Vaga

 

LJUBAV: Vaša romantična priča je poput scenarija iz holivudskog filma, ali ne zaboravite da stvarnost ponekad ima svoje twistove. Možda je vreme da se osvrnete na stvarnu sliku i uživate u avanturi kakva jeste.

POSAO: Sve što ste započeli završite sa stilom! Ne želite da izneverite svoje kolege ili saradnike koji se oslanjaju na vas. Ovo je vaš trenutak da zablistate kao pravi profesionalac.

ZDRAVLJE: Moguća prehlada… To je samo vaše telo koje pokušava da izbaci sve loše vibracije. Pripazite na sebe i dajte svom imunološkom sistemu šansu da se izbori.

 

Škorpija

 

LJUBAV: Novo poznanstvo je kao tajanstvena knjiga koju nestrpljivo želite da otvorite, ali ne zaboravite da još uvek imate neka nezavršena poglavlja iz prošlosti. Pripazite na korake koje pravite dok prelazite sa jedne stranice na drugu.

POSAO: Ispred vas su izazovi koji se čine kao da su iza ugla čekali samo da vam stvore probleme. Ali zapamtite, nijedan problem nije nepremostiv. Sačuvajte smirenost i rešićete ih kao pravi profesionalac.

ZDRAVLJE: Probavni problemi mogu biti kao nepozvani gosti na zabavi. Neka vaš stomak bude domaćin, ali budite sigurni da ne preterate sa unosom hrane i da mu omogućite da se odmara između obroka.

 

Šta nam zvezde predviđaju za 16. septembar?
Šta nam zvezde predviđaju za 16. septembar? foto: Maria Markevich/Shutterstock

Strelac

 

LJUBAV: Vreme je da prekinete sa skrivanjem osećanja i postanete iskreni prema svom partneru o onome što vas muči. Ali budite spremni na otvorenu i iskrenu konverzaciju, jer će to biti korak ka zajedničkoj budućnosti.

POSAO: Na radnom mestu može biti napeto kao u filmovima trilera, ali nemojte da donosite impulsivne odluke koje bi mogle ugroziti vašu trenutnu poziciju. Umesto toga, sačekajte pravi trenutak za akciju.

ZDRAVLJE: Pobrinite se da ostanete aktivni i da se krećete kako bi poboljšali protok energije kroz svoje telo.

 

Jarac

 

LJUBAV: Jedna jaka i samopouzdana osoba ulazi u vaš život, a njen hrabri stav vas istovremeno odbija i privlači kao magnet. Ovo će biti avantura vredna istraživanja!

POSAO: Danas ćete biti kao superjunak sa više energije i više posla. Očekujte produktivan dan i neka vam uspeh bude zagarantovan!

ZDRAVLJE: Aktivnost će vam pomoći da iskoristite svu tu dodatnu energiju koju osećate i da ostanete u formi.

 

Vodolija

 

LJUBAV: Vaša ljubav prema partneru je toliko velika da biste čak i promenili sebe da biste očuvali tu vezu. Ali ne zaboravite da prava ljubav treba da vas inspiriše da budete najbolja verzija sebe, ne da vas tera da se odreknete svoje autentičnosti.

POSAO: Ovo je povoljan dan za poslovne promene i rešenje da promenite odluke ili radno mesto. Budite istrajni i sledite svoje ciljeve, ali istovremeno budite skromni u svojim očekivanjima. Ne očekujte čuda preko noći.

ZDRAVLJE: Sinusi vam mogu zadavati glavobolje, ali nema potrebe da se obeshrabrite.

 

Ribe

 

LJUBAV: Iako ste rastrojeni, ne zaboravite da komunikacija i razumevanje mogu biti ključ za očuvanje veze. Pokušajte da otvoreno razgovarate sa svojim partnerom o svojim osećanjima i zajedno pronađete način kako da se nosite sa svakodnevnim izazovima.

POSAO: Dan je ispunjen potencijalnim zamkama, pa budite oprezni sa brzopletim izjavama. Pazite šta govorite kako biste izbegli nepotrebne konflikte i komplikacije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom vidu, izbegavajte naprezanje i dajte im potrebno odmaranje kako biste se osećali bolje.

 

Bonus video: 

 

 

 

 

makonda-tracker