ASTRO PROGNOZA

Horoskop za 16. septembar: Kome se vraća zaboravljena ljubav kojoj nikad nisu rekli ZBOGOM, a koga čeka filmska romansa

0

Šta nam zvezde predviđaju za danas?

Šta donosi astro prognoza za 16. septembar?
Šta donosi astro prognoza za 16. septembar? foto: Shutterstock/Marjan Apostolovic

Portal astroLuna nam donosi horoskop za 16. septembar.

 

Ovan

 

LJUBAV: Da biste se u vezi osećali opušteno, razmislite o tome kao da ste na odmoru – ostavite stres i brige kod kuće!

POSAO: Zaboravite na “mute” dugme i pustite svoj glas! Ljudi cene vaše mišljenje, pa je vreme da se oglasiš. Možda ćeš čuti aplauz ili dva!

ZDRAVLJE: Vaše zdravlje je stabilno kao daska za surfovanje na mirnom moru. Ako ne pokušavate da budete akrobata, sve bi trebalo da bude u redu!

 

BIk

 

LJUBAV: Vaša prošla veza? To je kao stari Netflix serijal koji nikada niste završili. Ali sada se čini da imate priliku da “streamate” finale. Ko zna, možda će biti bolji nego što se sećate!

POSAO: Vaša karijera trenutno izgleda kao tajanstvena serija sa mnogo obrta. Kao da gledate “Game of Thrones” – ne znate ko će osvojiti Gvozdenu stolicu, ali bar možete da se prepustite avanturi!

ZDRAVLJE: Vaš imunitet je trenutno na pauzi, kao da je otišao na godišnji odmor. Dajte mu neki dobar razlog da se vrati na posao – jedite zdravu hranu i razmislite o dodatku vitamina C.

 

Blizanci

 

LJUBAV: Vaša ljubavna priča je kao sezona omiljene TV serije – nikad ne znate šta će se dogoditi sledeće! Neki zatvaraju jedna vrata, dok drugi otvaraju nova. Ko zna, možda će vam se dogoditi neko neočekivano ljubavno iznenađenje!

POSAO: Vreme je za “rezanje” u karijeri! Kao da ste postali kulinarski majstor u svetu posla, pa presecite stvari koje više ne doprinose vašem profesionalnom receptu.

ZDRAVLJE: Uglavnom stabilno.

 

Rak

 

LJUBAV: Vaša ljubavna sudbina je poput šarenog kaleidoskopa – ponekad je sve mutno, ali ako slušate svoje srce, možda ćete otkriti predivan uzorak. Bez obzira na nesigurnost, verujte svom instinktu.

POSAO: Stari problemi? Novi rešenja! Baš kao da ste uzeli/zauzeli sve svoje najbolje igračke iz ormara i pronašli način da ih iskoristite. Osvežite svoj poslovni pristup.

ZDRAVLJE: Alergija je kao mala kočnica na putu vašem dobrom zdravlju. Ali nemojte da vas to obeshrabri!

 

makonda-tracker