astro prognoza

Dnevni horoskop za 21. mart: Ovnovi, uspešna SARADNJA na pomolu, Ribe očekuje zavodljiva ROMANSA

0

Koji znak će danas biti posebno osetljiv, ko treba da naučiti da postavi granice, a ko uživa u naletu intelektualne energije?

Strelčevi imaju nerealna očekivanja od ljubavnih veza.
Strelčevi imaju nerealna očekivanja od ljubavnih veza.foto: Shutterstock/AstroStar

Konjunkcija Meseca i Neptuna može da vas učini sanjivim i pasivnim. Prija vam usamljenost, kao i kreativno izražavanje. Mesec je u sekstilu sa Plutonom, ovaj tranzit budi vašu sentimentalnu prirodu, piše Sensa.

 

Uživate u avanturama i ekstremnim akcijama. Vaš emocionalni život je veoma karakterističan. U vama se budi želja za putovanjem. Možda ćete proći kroz pozitivnu transformaciju uma. Poslovi oko poreza i zajedničkih finansija imaće pozitivan ishod.

 

Mesec u Ovnu nas pretvara u snop energije i daje nam poverenje u sopstvene veštine. Ponašamo se spontano, ali i odgovorno, i imamo bistar, oštar um. Sa elanom započinjemo nove projekte i imamo visoku asertivnost. Sada je najbolje vreme da se pozabavite teškim stvarima.


Ribe

 

Trenutno imate samo jednu nogu u "stvarnom svetu". Snovi sada mogu biti proročki. Pravo je vreme za zavodljivu romansu.

 

Vodolija

 

Budite spremni za promenu planova ili iznenadno putovanje. Ne želite da budete uhvaćeni nespremni. Ljudi rado slušaju vaše predloge.

 

Jarac

 

Osećate se kao da pravite uzbudljive planove, jer je vaša mašta trenutno u preopterećenju. Uživajte u naletu intelektualne energije. Danas ćete učestvovati u zanimljivim razgovorima.

Strelac

 

Duhovno istraživanje i učenje vas uzbuđuju. Danas imate nerealna očekivanja od vašeg braka ili značajne ljubavne veze.


Škorpije

 

Ono što vas je sputavalo i potiskivalo sada je rešeno. Imate veliku maštu i fokusiraćete se na svoje finansijske ciljeve.

 

Vage

 

Zainteresovaće vas kopanje po vašoj prošlosti i razumevanje duhovnog značaja vaših postupaka. Nemate kontrolu nad tim kako neko vama blizak upravlja svojim životom i to morate prihvatiti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker