astro prognoza

Dnevni horoskop za 13. mart: Vodolije, moguće ponude za POSAO, Bikovi žele PROMENU

0

Ko danas treba da čuva tajne, a ko treba da iskoristi prilike koje mu se nude?

Vage treba da iskoriste pozitivnu energiju
Vage treba da iskoriste pozitivnu energiju foto: Shutterstock/Dean Drobot


Vaga

Moguće je da će vas ovog dana inspirisati dobre vesti od nekoga oko vas. Iskoristite ovu pozitivnu energiju da započnete nešto novo sami ili možda sa svojim životnim partnerom. U ličnim odnosima otkrićete način da se oslobodite određene napetosti.

Škorpija

Moguće je da ćete imati problema sa produktivnosti. Najsigurnija strategija je da odmah naznačite svoju poziciju, bez udubljivanja i bez pokušaja da preuzmete tuđe odgovornosti. Zvezde preporučuju postavljanje ostvarivih ciljeva i jasno poznavanje svojih mogućnosti.

Strelac

Danas pažljivo čuvajte tajne, kako svoje, tako i od bliskih ljudi. Birajte reči kako ne biste izgovorili ono što nekoga može da povredi. Komunikacija može biti povoljna ako filtrirate misli.


Jarac

Nema smisla da se borite da dovršite svoj plan ako primetite usporavanje tempa ili vam rezultat ne odgovara. Usporite i izvršite potrebna prilagođavanja, i ne očajavajte. Takođe obratite pažnju na to da prebrzo primetite greške drugih, ali ne vidite svoje, to vas sputava.

Vodolija

Vreme je da pažljivo organizujete svoj radni raspored, čak i da razmislite o tome na duži vremenski period. Možda ćete dobiti ponude za novi posao, ali nemojte brzo prihvatiti dok ne razmislite i uzmete za i protiv u razmatranje.

Ribe

Doživljavate stanje unutrašnjeg uzdizanja, osećaćete da ste na talasu uspeha, ali ćete težiti da zahtevate previše od drugih. Pokušajte da shvatite da ne mogu uvek i ne mogu svi ljudi biti onakvi kakvi vi želite. Razumite ih i prihvatite.

 

 

 

makonda-tracker