astro prognoza

Dnevni horoskop za 12. mart: Rakove očekuje NOVA ROMANSA, Ovnovima će se trud konačno ISPLATITI

0

Koji znak danas neće imati kontrolu nad situacijom, a kome je "smirenost" glavna reč ovog dana?

Vage, danas vi odlučujete, ne slušaje one koji vas odvraćaju od važnih odluka.
Vage, danas vi odlučujete, ne slušaje one koji vas odvraćaju od važnih odluka.foto: Shutterstock/Kamil Macniak

Opozicija Meseca i Urana ćini da budete pomalo razdražljivi, a svakako izbegnite nepromišljeno trošenje novca. Trigon Meseca i Merkura daje odlične veštine učenja, zdrav um, vešt um, jezičke veštine i dobro rasuđivanje, piše Sensa.

 

Vežbate samostalno i praktično razmišljanje i otvoreni ste za sve novo. Odlično je vreme za putovanje.

 

Ribe

 

Danas vaše raspoloženje može biti veoma promenljivo. U vezi sa ovom okolnošću, bolje je provesti dan sa nekim ko je već odavno navikao na vas i ume da vas razume (sa vašim voljenima, sa prijateljima ili kućnim ljubimcima)

 

Vodolija

 

Danas nećete imati potpunu kontrolu nad situacijom,iako će spolja izgledati tako. Možda ćete morati da angažujete spoljnu podršku.

 

Jarac

 

Pokušajte da isplanirate ovaj dan i sledite svoj plan u svemu. Improvizatorska rešenja danas neće biti previše uspešna.

Strelac

 

Ako je trgovina vaše polje aktivnosti, onda imate dobre šanse da ostvarite dobar profi na ovaj dan. Zvezdice ukazuju na mogućnost povećanja prodaje, kao i novih i perspektivnih kupaca. Sada morate da preuzmete stvari u svoje ruke i iskoristite svoju šansu.

 

Škorpija

 

Skloni ste da preuzmete na svoja ramena mnogo veći teret nego što bi trebalo. Kada konačno dođe dugoočekivana pauza, dobro razmislite, da li vredi nastaviti u istom duhu?

 

Vaga

 

Ne odstupajte od planiranog plana akcije, inače rizikujete da potpuno zalutate i postignete pogrešan cilj, kojem ste prvobitno težili. Ne slušajte one koji će vas odvraćati od važnih odluka, danas samo vi odlučujete šta ćete učiniti.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker