astro prognoza

Dnevni horoskop za 12. mart: Rakove očekuje NOVA ROMANSA, Ovnovima će se trud konačno ISPLATITI

0

Koji znak danas neće imati kontrolu nad situacijom, a kome je "smirenost" glavna reč ovog dana?

Vage, danas vi odlučujete, ne slušaje one koji vas odvraćaju od važnih odluka.
Vage, danas vi odlučujete, ne slušaje one koji vas odvraćaju od važnih odluka.foto: Shutterstock/Kamil Macniak

Opozicija Meseca i Urana ćini da budete pomalo razdražljivi, a svakako izbegnite nepromišljeno trošenje novca. Trigon Meseca i Merkura daje odlične veštine učenja, zdrav um, vešt um, jezičke veštine i dobro rasuđivanje, piše Sensa.

 

Vežbate samostalno i praktično razmišljanje i otvoreni ste za sve novo. Odlično je vreme za putovanje.

 

Ribe

 

Danas vaše raspoloženje može biti veoma promenljivo. U vezi sa ovom okolnošću, bolje je provesti dan sa nekim ko je već odavno navikao na vas i ume da vas razume (sa vašim voljenima, sa prijateljima ili kućnim ljubimcima)

 

Vodolija

 

Danas nećete imati potpunu kontrolu nad situacijom,iako će spolja izgledati tako. Možda ćete morati da angažujete spoljnu podršku.

 

Jarac

 

Pokušajte da isplanirate ovaj dan i sledite svoj plan u svemu. Improvizatorska rešenja danas neće biti previše uspešna.

Strelac

 

Ako je trgovina vaše polje aktivnosti, onda imate dobre šanse da ostvarite dobar profi na ovaj dan. Zvezdice ukazuju na mogućnost povećanja prodaje, kao i novih i perspektivnih kupaca. Sada morate da preuzmete stvari u svoje ruke i iskoristite svoju šansu.

 

Škorpija

 

Skloni ste da preuzmete na svoja ramena mnogo veći teret nego što bi trebalo. Kada konačno dođe dugoočekivana pauza, dobro razmislite, da li vredi nastaviti u istom duhu?

 

Vaga

 

Ne odstupajte od planiranog plana akcije, inače rizikujete da potpuno zalutate i postignete pogrešan cilj, kojem ste prvobitno težili. Ne slušajte one koji će vas odvraćati od važnih odluka, danas samo vi odlučujete šta ćete učiniti.

Nastavak na sledećoj strani...

Ovnovima će se trud konačno isplatiti.
Ovnovima će se trud konačno isplatiti.foto: Shutterstock / GaudiLab

Devica

 

Mnogo više od vaše reputacije, pa čak i vaše plate zavisiće od vaše efikasnosti danas. Ne izneverite druge, pokaži se na najbolji mogući način.

 

Lav

 

Smirenost - zlatna reč, zar ne? Danas će ona biti vaš moto. Držite sve pod kontrolom, čak i ako su na poslu odlučili da vas zatrpaju hitnim stvarima. Nemojte dopustiti da vas to obeshrabri.

 

Rak

 

Danas će vam se posvetiti više pažnje nego ikada. Svi osmesi suprotnog pola biće upućeni vama i samo vama. Oni koji traže ljubav mogu otvoriti svoje srce za novu romansu.

 

Blizanci

 

Pokušajte danas da pogledate svoju radnu aktivnost kroz svežu percepciju. Možda ćete za ovo morati da uključite druge stručnjake treće strane u ovu lekciju. Međutim, na ovaj ili onaj način, takve aktivnosti će biti izuzetno korisne kako biste izvršili neophodna prilagođavanja vašeg radnog procesa.

 

Bik

 

Ono što vam je pre mesec dana izazivalo poteškoće, sada vam se daje sa lakoćom, pa čak i sa zadovoljstvom. Ovo je značajna zasluga vaše voljene osobe. Pokažite delima koliko ste zahvalni.

 

Ovan

 

Ako ste krenuli da budete primećeni od strane menadžmenta, vreme je da se setite svih svojih talenata i vrlina i pokažete se u punom sjaju. Vaš trud će biti prepoznat. Poseban uspeh čeka one Ovnove koji se bave kreativno profesijom.

 

 

 

makonda-tracker