astro prognoza

Dnevni horoskop za 9. mart: Pred Vodolijama je RETKA PRILIKA, Ribe, vreme je da zaboravite PROŠLOST

0

Ko treba da prione na prolećno čišćenje, a ko oseća da mu se jedan od snova ruši?

Rakovi, usredsredite se na sebe ako tražite ljubav.
Rakovi, usredsredite se na sebe ako tražite ljubav.foto: Shutterstock/Akuma-Photo

 

Ovan

 

Sada možete ostvariti svoje snove, a vaši bi odnosi trebalo da počnu da se poboljšavaju. Očekujte najbolje u svom ljubavnom životu, piše Sensa.

 

Bik

 

Finansijska odluka zahteva više vaše pažnje i istraživanja. Promene učinjene sada mogu imati dugotrajne posledice.

 

Blizanci

 

Koncentrisaćete se na kupovinu lepih stvari i privlačiće vas luksuz, ali dugovi bi mogli da se nagomilaju ako ne budete oprezni sa potrošnjom.

Rak

 

Vreme je za prolećno čišćenje. Stvorite više prostora. Ako je ljubav ono što tražite, usredsredite se na sebe. Pobrinite se da vaši emocionalni signali privuku pravu osobu u vaš život.

 

Lav

 

Kada dođe vreme da se takmičite ili pokažete svoje veštine, imaćete dodatnu sreću, gotovo kao iz vedra neba. Drugi pokušavaju da vas obmanjuju, ali vi ostajete verni sebi.

 

Devica

 

Osećate se kao da se jedan od vaših snova ruši. Svet doživljavate kao okrutno mesto i neosetljivo na vaše potrebe. Međutim, ovde je cilj posvetiti se svojim snovima i uložiti vreme i trud da ih ostvarite pod svojim uslovima.

Nastavak na sledećoj strani...

Vagama veza prolazi kroz poteškoće.
Vagama veza prolazi kroz poteškoće.foto: ezhenaphoto/Shutterstosk

Vaga

 

Romantična veza sada prolazi kroz poteškoće. Partner ili prijatelj biće ravnodušni prema vašim pokušajima da održite odnose mirnim i skladnim.

 

Škorpije

 

Očekivati više nego što je moguće stvara frustrirajuće stanje u vašem poslovnom partnerstvu. Prikrivate svoje emocije – bolje je progovoriti .

 

Strelac

 

Pokreće vas posao i ostavićete snažan dojam na one oko vas. Bićete energični i strastveni u onome što radite.

Jarac

 

Povećanje pritiska dovešće do eksplozivnog ispada, ako ne pronađete zdrave ventile za svoje emocije i dopustite opuštanje i otpuštanje napetosti.

 

Vodolije

 

Prilike se ne pojavljuju često, a vama se sada pojavila. Pažljivo je razmotrite. Ne zadržavajte se u prošlosti već krenite napred...

 

Ribe

 

Zaboravite prošlost i potpuno se usredsredite na sadašnjost. Ako previše brinete o novcu, zabrinuti ste što ga malo imate, to će samo povećati ono na što se fokusirate.

 

 

 

makonda-tracker