astro prognoza

Dnevni horoskop za 1. mart: Vage, pažljivo s novcem, Device će dobiti neočekivane vesti

0
Device će danas dobiti lepe vesti
Device će danas dobiti lepe vesti foto: fizkes/Shutterstock

Vaga

 

Od samog jutra, trebalo bi da pokušate da ostanete hladni i smireni. Male stvari i manji događaji će uznemiriti i izvesti vas iz ravnoteže. Držite svoje emocije pod kontrolom, drugi će ceniti vašu samokontrolu. Pazite na finansije, postoji rizik da potrošite previše.

 

Škorpija

 

Danas ćete biti motivisani i fokusirani na rezultate. Nove zanimljive slučajeve rešavate sa entuzijazmom. Škorpije mogu pronaći nove zanimljive poslovne partnere koji će vremenom postati dobri prijatelji.

 

Strelac

 

Iskrenost Strelca može da uvredi druge, ali poslovna pitanja ili pregovori će biti plodonosni. U komunikaciji sa voljenima, pokušajte da budete mekši i taktičniji. Fizička aktivnost će poboljšati vaše blagostanje.

 

 

Jarac

 

Ovog dana će vam zaista biti potrebna podrška istomišljenika. Komunkacija sa njima će vam dati samopouzdanje i pomoći će vam da realizujete nove zanimljive ideje. Preopterećenje može negativno da utiče na vaše blagostanje. Jedite umereno.

 

Vodolija

 

Postoji šansa za obnavljanje starih veza ili okončanje dugogodišnje svađe i sklapanje mira. Drugi će poštovati vašu želju da priznate i ispravite učinjene greške. Analizirajte svoje postupke, odlučite čega se možete odreći i šta će vam doneti uspeh.

 

Ribe

 

Ne menjajte svoje planove danas, čak i ako će drugi insistirati na tome. Upornost Riba će biti cenjena, a vi ćete postići ono čemu ste težili. Možete da ostavite dobar utisak na poslovne partnere ili nadređene. Promene u izgledu ili stilu mogu vam prijati.

 

makonda-tracker