astro prognoza

Dnevni horoskop za 24. februar: Ovnovi mogu upoznati SRODNU DUŠU, Blizance očekuje USPEH NA POSLU

0

Novi dan je pred nama, a zvezde su se baš zaigrale. Pogledajte šta očekuje sve znake Zodijaka ovog petka. 

Šta vam donosi najnoviji horoskop za petak, 24. februar?
Šta vam donosi najnoviji horoskop za petak, 24. februar?foto: Ground Picture, Shutterstock

Vaga

 

Vage treba da završe ono što su ranije započele i da izbegavaju oštre izjave. Sportske i mentalne prakse pomoćiće vam da se vratite u formu. Uveče je povoljan aktivan odmor.

 

Škorpija

 

Škorpije treba da rade individualni posao. Sve probleme rešavajte mirno, smelo i istovremeno pažljivo. Dobar dan za završetak popravke i generalno čišćenje, kao i za zajedničke planove.

 

Strelac

 

Za Strelčeve će ovo biti dan ozbiljnih odluka i korisnih saveta. Vaša dostignuća će vas zaista iznenaditi. Odmorite se uveče.

 

 

Jarac

 

Jarčevi će na ovaj dan imati saveznike koji će ih podržati u svim poduhvatima. Ipak, pogledajte bliže da li je nekim ljudima potrebna pomoć. Oživite svoju empatiju.

 

Vodolija

 

Vodolijama mogu pomoći ljudi sa kojima ranije i nisu bili tako bliski. Povoljan dan za kreativnu aktivnost i kretanje u novom pravcu. Vreme je da posetite rodbinu i prijatelje, da se sastanete sa osobama sa kojima ste povezani. Verovatno im je potrebna vaša pomoć i podrška. Nađite vremena za odmor.

 

Ribe

 

Ujutru dovedite dokumenta u red. Očekuje vas novi talas poslovnih aktivnosti. U popodnevnim satima se mogu održati susreti sa uticajnim i korisnim ljudima. U ličnom životu vladaće harmonija i međusobno razumevanje. Ovo je povoljan dan za lepe aktivnost i dogovore sa partnerom.

 

 

 

makonda-tracker