astro prognoza

Dnevni horoskop za 24. februar: Ovnovi mogu upoznati SRODNU DUŠU, Blizance očekuje USPEH NA POSLU

0

Novi dan je pred nama, a zvezde su se baš zaigrale. Pogledajte šta očekuje sve znake Zodijaka ovog petka. 

foto: Shutterstock / NDAB Creativity
foto: Shutterstock / NDAB Creativity

Zavirite u najnoviju dnevnu astroprognozu koju vam donosi Sensa

 

Ovan

 

Morate izbegavati prekomerni rad i greške koje su moguće zbog finansijskih i pravnih problema. Apsolutna harmonija će vladati u ličnom životu. Usamljeni predstavnici znaka mogu se upoznati sa budućom srodnom dušom.

 

Bik

 

Bikovi će postići uspeh u bilo koma poduhvatu. Biće vam potrebna odlučna i brza akcija. Na poslu su mogući pomaci u vašu korist. Oslobodite se zabluda i dovršite ono što ste započeli. U ličnom životu vas očekuju prijatni događaji.

 

Blizanci

 

Blizanci čekaju profesionalni uspeh. Moguća promocija. Izbegavajte eksperimentisanje i radite samo ono u šta ste sigurni i u šta se razumete. Takođe, nemojte previše da se bavite projektima, već se posvetite porodici i prijateljima.

 

Najtačniji dnevni horoskop za petak, 24. februar donosi mnogo toga
Najtačniji dnevni horoskop za petak, 24. februar donosi mnogo toga foto: fizkes/Shutterstock

 

Rak

 

Rakovi će ovog dana dobiti isplativu ponudu koja će vam pomoći da izjednačite svoju finansijsku situaciju. Uklonite nedoslednost i impusivnost u svom ponašanju, a zatim izbegavajte nevolje. Dan je povoljan za aktivnosti na otvorenom i realizaciju kreativnih planova. Uveče vas očekuje prijatan sastanak.

 

Lav

 

Lavovoi će ovog dana moći da postignu brze i značajne rezultate. U tome će vam pomoći vaše organizacione sposobnosti. Glavna stvar su diskrecija i oprez. Takođe, vodite računa o svom zdravlje, bavite se sportom.

 

Devica

 

Device očekuju sastanke i poslovna poznanstva koja će pomoći u rešavanju svakodnevnih problema. Uticajni ljudi će vam takođe pomoći u svim poduhvatima. U vašem ličnom životu izbegnite sukobe i obratite pažnju na potrebe partnera.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker