ASTRO

Dnevni horoskop za 30. januar: Vage, počnite ODMAH da štedite, Device očekuje nova poslovna ponuda

0

Koji horoskopski znak će emocije sprečiti da donese pravu odluku, a ko treba da odvoji vreme za odmor?

Rakovi će biti romantični od ranog jutra.
Rakovi će biti romantični od ranog jutra.foto: Shuterstock/Studio Lucky

Šta su zvezde pripremila za vaš horoskopski znak, saznajte u Sensinom dnevnom horoskopu:

 

Ovan

Očekuje vas puno informacija, biće teško doneti odluku. Istaknite glavnu stvar, fokusirajte se na svoje ciljeve, ne pokušavajte da rešite nekoliko pitanja istovremeno. Danas Ovnovi uspevaju da reše sporove ili sukobe i pronađu korisne kompromise.

Bik

Pomoć i podrška koju pružate onima oko sebe blagotvorno utiču na vaše blagostanje i vaše poslove. Nastavite da radite dobro. Teškoćama na poslu bolje je pristupiti kreativno, sagledati ih iz neočekivanog ugla.

Blizanci

Rad u hitnom režimu danas će biti dobar podsticaj za Blizance. Uspevate da radite sabrano i izbegnete greške. Komunikacija sa nepoznatim ljudima treba da bude uzdržana i formalnija. Emocije vas mogu sprečiti da donesete pravu odluku; budite pažljivi.


Rak

Romantično raspoloženje pratiće Rakove od samog jutra. Tajanstvenost vas privlači u ljudima, ali budite oprezni sa novim poznanicima: oni verovatno nešto kriju od vas. U porodici je bolje kontrolisati svoje emocije i ne ići u krajnosti. Poslovnim stvarima je potrebna veća kontrola.

Lav

Treba krenuti u realizaciju velikih planova i velikih projekata o kojima Lavovi razmišljaju u poslednje vreme. Možda u početku stvari neće ići onako kako ste očekivali, ali to nije razlog za odustajanje. Budite uporni i sve će uspeti. Aktivirajte se u jačanju imuniteta.

Devica

Važan problem neće dozvoliti Devicama da se opuste tokom dana. Stalno ćete razmišljati o tome, a uskoro će naći rešenje. Ovo će doneti olakšanje, uključujući i vaše voljene ili kolege. Dobro je slušati mišljenja drugih. Ako vam se ponudi novi posao, nemojte odmah odbiti.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker