ASTRO

Dnevni horoskop za 30. januar: Vage, počnite ODMAH da štedite, Device očekuje nova poslovna ponuda

0

Koji horoskopski znak će emocije sprečiti da donese pravu odluku, a ko treba da odvoji vreme za odmor?

Rakovi će biti romantični od ranog jutra.
Rakovi će biti romantični od ranog jutra.foto: Shuterstock/Studio Lucky

Šta su zvezde pripremila za vaš horoskopski znak, saznajte u Sensinom dnevnom horoskopu:

 

Ovan

Očekuje vas puno informacija, biće teško doneti odluku. Istaknite glavnu stvar, fokusirajte se na svoje ciljeve, ne pokušavajte da rešite nekoliko pitanja istovremeno. Danas Ovnovi uspevaju da reše sporove ili sukobe i pronađu korisne kompromise.

Bik

Pomoć i podrška koju pružate onima oko sebe blagotvorno utiču na vaše blagostanje i vaše poslove. Nastavite da radite dobro. Teškoćama na poslu bolje je pristupiti kreativno, sagledati ih iz neočekivanog ugla.

Blizanci

Rad u hitnom režimu danas će biti dobar podsticaj za Blizance. Uspevate da radite sabrano i izbegnete greške. Komunikacija sa nepoznatim ljudima treba da bude uzdržana i formalnija. Emocije vas mogu sprečiti da donesete pravu odluku; budite pažljivi.


Rak

Romantično raspoloženje pratiće Rakove od samog jutra. Tajanstvenost vas privlači u ljudima, ali budite oprezni sa novim poznanicima: oni verovatno nešto kriju od vas. U porodici je bolje kontrolisati svoje emocije i ne ići u krajnosti. Poslovnim stvarima je potrebna veća kontrola.

Lav

Treba krenuti u realizaciju velikih planova i velikih projekata o kojima Lavovi razmišljaju u poslednje vreme. Možda u početku stvari neće ići onako kako ste očekivali, ali to nije razlog za odustajanje. Budite uporni i sve će uspeti. Aktivirajte se u jačanju imuniteta.

Devica

Važan problem neće dozvoliti Devicama da se opuste tokom dana. Stalno ćete razmišljati o tome, a uskoro će naći rešenje. Ovo će doneti olakšanje, uključujući i vaše voljene ili kolege. Dobro je slušati mišljenja drugih. Ako vam se ponudi novi posao, nemojte odmah odbiti.

Nastavak na sledećoj strani...

Škorpije će danas imati kreativne ideje, slobodno ih iznesite vašim nadređenima.
Škorpije će danas imati kreativne ideje, slobodno ih iznesite vašim nadređenima.foto: Shuttersetock/Monkey Business Images


Vaga

Danas pazite na sve troškove, uštedite novac. Vagi će uskoro trebati velika suma novca i kako ne bi tražili zajam, počnite da štedite odmah. Obratite pažnju na tragove sudbine, postoji šansa da vidite kuda vas ona vodi. Odvojite vreme za odmor.

Škorpija

Budite oprezni kada komunicirate sa ljudima, nemojte baš svakome otkrivati tajne svog srca. Škorpije će imati kreativne misli i zanimljive ideje: podelite ih sa svojim nadređenima. Korisno je očistiti stan i baciti nepotrebne stvari.

Strelac

Ne treba uvek da sledite jasna pravila i da se pridržavate strogih granica. Pred vama će se otvoriti nove zanimljive mogućnosti, ako pokušate da se odnosite na ono što se dešava na nov način. Pregledajte svoje prioritete, razgovarajte sa neobičnim ljudima.


Jarac

Jarčevi će se možda suočiti sa izazovima. Odluke će morati da se donose brzo, pokušajte da se koncentrišete i odmerite svoje reči. Nemojte preuzimati dodatne obaveze, niti obećavati. Proverite svoj rad i raspored.

Vodolija

Čini vam se da se okolnosti prebrzo menjaju i da je teško pratiti ih. Promene u životu Vodolije donose nove prilike koje će morati da iskoriste u svoju korist. Ne žurite da forsirate stvari, pustite da stvari idu svojim tokom.

Ribe

Nemojte donositi odluke intuitivno, već angažujte i razum. Iskoristite dobijene informacije ili tražite savet od onih oko vas. Vreme se može izgubiti, a sa njim i profitabilne prilike. Uveče napravite bilans i procenite šta ste uspeli da uradite.

 

makonda-tracker