ASTRO

Dnevni horoskop za 22. januar: Blizanci će uživati 100 %, Ribe treba da se odmore i obnove energiju

0

Saznajte šta dnevni horoskop za 22. januar 2023. godine donosi vašem znaku!

foto: Roman Samborskyi/shutterstock
foto: Roman Samborskyi/shutterstock

Trigon Meseca i Marsa donosi veliku snagu volje, hrabrost, praktičnu akciju, snalažljivost, aktivnost, ljubav prema istini i otvorenost. Možete se preseliti u novi dom ili potpuno preurediti svoj sadašnji dom. Ovo je divno vreme za samopoboljšanje i svesne napore da vežbate i bolje brinete o sebi, piše Sensa.

 

Konjunkcija Venere i Saturna skloni ste da stvari preuzimate u svoje ruke. Od partnera očekujete podršku u postizanju svojih ciljeva. Ako vam se neko sviđa, pokazaćete mu naklonost. Imate zdravo rasuđivanje, posebno kada su u pitanju materijalne vrednosti.

 

 

Ovan

 

Današnji dan će vas ispuniti duhom avanturiste. Budite oprezni i nači ćete ga.

 

Bik

 

Danas nećete biti samo preduzimljivi, već i veoma srećni. Uspećete da iskoristite u svoju korist svaku situaciju sa kojom se morate suočiti, bez obzira koliko može da bude izazovna.

 

Blizanci

 

Svi razgovori u vašem prisustvu danas će teći lako i prirodno, pregovori će biti uspešni i obostano korisni. Svi okolo će, iz nekog razloga, nastojati da vam udovolje.

 

 

Rak

 

Danas ćete možda bolje biti uključeni u neki veliki događaj. Ako je moguće, bolje je pokušati to izbeći, jer iako će nova iskustva rasterati dosadu, možda ih je previše.

 

Lav

 

Danas će vas posetiti fenomenalna količina vrednih misli i briljantnih ideja. Neke od njih, ima smisla zapisati - odjednom će dobro doći u budućnosti.

 

Devica

 

Danas, vaše raspoloženje utiče na sve. Potrudite se da bude dobro i prenesite ga na druge.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker