ZVEZDE, ZVEZDICE

Horoskop za vikend OD 20. DO 23. JANUARA 2023. GODINE: Nedelja je rezervisana za LJUBAV, subotu iskoristite za ODMOR

0

Pravi zimski vikend je pred nama, a šta je to što su nam zvezde spremile pogledajte u najnovijoj astro prognozi 

foto: Shutterstock / anatoliy_gleb
foto: Shutterstock / anatoliy_gleb

Horoskop za vikend od 20. do 23. januara 2023. godine - upštena astro prognoza za ljubav, posao, novac, zdravlje!

 

UOPŠTENO

 

Subota je neutralan dan mešovite energije ovog vikenda, dok je nedelja puna sreće. Ako ste skloni anksioznosti, pokušajte da se opustite, odmorite, uradite nešto lepo za sebe. Prepustite se svojim omiljenim i opuštajućim aktivnostima - ne zaboravite da manifestujete ljubav, piše Sensa

 

 

LJUBAV

 

Izrazite naklonosti osobama koje volite. Ne morate čekati da neko preduzme prvi korak, možda jednostavno nema dovoljno hrabrosti. Izbegnite pesimizam i beznađe, već realno procenite svaku situaciju. Svoje razumevanje zasnivajte na više od onoga što se trenutno dešava.

 

Dobra vest je da ovih dana postoji romantična atmosfera. U intimnim odnosima želite da izađete iz zone komfora. Možda se vaši planovi neće odmah ostvariti, ali međusobno razumevanje emocija između partnera je ključno za pojavu varnica. Takvi parovi će imati romantičnu i erotsku energiju.

 

Iskoristite ovaj vikend da uživate u ljubavi - to poručuju zvezde
Iskoristite ovaj vikend da uživate u ljubavi - to poručuju zvezde foto: Pressmaster/Shutterstock

NOVAC

 

Nedelja je vaš dan za sprovođenje bilo koje veće kupovine ili za planiranje budžeta. Radite na onome što želite, posvestite se poslovnim aktivnostima i finansijska faza se može poboljšati.

 

ZABAVA, PRIJATELjSTVO I KOMUNIKACIJA

 

Prijateljstva su ispunjena nežnostima, ali i racionalnim stavom. Može se pojaviti nova zanimljiva osoba ili zabavna nova aktivnost. Malo obeshrabrenja zbog dugogodišnjeg prijatelja bi moglo da ispliva na površinu. Komunikacija bi mogla da stagnira u nekim situacijama, ali uspećete da razgovor realizujete na pravi način.

 

Zvezde kažu da je ovaj vikend rezervisan za dobru zabavu
Zvezde kažu da je ovaj vikend rezervisan za dobru zabavu foto: Liderina/Shuttterstock

 

ZDRAVLjE/SPORT

 

Sada je pravo vreme da se posvetite vežbanju, ali ako se odlučite za intezivan trening, nemojte da preterujete. Ne forsirajte se previše da ne bi rizikovali povredu. Slušajte svoje telo.

 

 

makonda-tracker