ASTRO

Dnevni horoskop za 27. novembar: Ovnovi VAPE za nečim, a Lavove očekuje lepo iznenađenje

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Pixel-Shot/Shutterstock
foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Očekuju vas pregovori iza zatvorenih vrata. Primena inovativnih ideja obezbediće vam konkurentnu prednost. Nestabilna situacija na porodičnom planu, vaši stavovi su dijametralno suprotni i zahtevaju kompromis. Vaš organizam vapi da se odmori od svega.

 

BIK

 

Proširenje kruga saradnika odraziće se pozitivno na ukupan rezultat vašeg poslovanja. Ulazite u period poslovne ekspanzije. Vaš odnos sa partnerom se stabilizuje u ovom periodu. Planirate odlazak na zajedničko putovanje. Pokušajte da što manje vremena provodite u zadimljenim prostorijama.

BLIZANCI

 

Pozitivna energija utiče na vaše polje prometa i donosim vam povećan obim posla. Finansijski uspeh.

Pred vama je dan koji će obeležiti harmonija u vašem odnosu sa partnerom očekuje vas romantičan izlazak. Idealan je dan za početak odvikavanja od alkohola i pušenja.

 

RAK

 

Planete su naklonjene Rakovima koji se bave kreativnim zanimanjem, kao i onima koji rade sa klijentima. Povećan obim posla. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube u osobu koja je nepristupačna. Potrudite se i osvojićete je. Promenite nešto u svom životu po pitanju zdravlja i odmah ćete se bolje osećati.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker