ASTRO

Dnevni horoskop za 25. novembar: Ovnovima će ponestati psihičke snage, Device će ZBOG NEKOGA biti neraspoložene

0

Otkrijte šta vas to novo očekuje narednog dana...

foto: 4 PM production/Shutterstock
foto: 4 PM production/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Povoljan aspekt donosi vam u ovom periodu srećan splet okolnosti u poslovanju i poslovnim partnerima. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju jednog neodoljivog Lava ili Vodoliju i da se ubrzo upuste u vezu. Psihička snaga je jedino što vam nedostaje. Imunitet vam je oslabio, ali vi ste jaki.

 

BIK

 

Planetarni aspekti su povoljni za početak novog biznisa i uspostavljanje unosne poslovne saradnje sa nekim prijateljima. Bikovi koji su u vezi osećaju duboku potrebu da nešto bitno promene u vezi sa partnerom. Vaša osetljivost dolazi do izražaja.

BLIZANCI

 

Očekuju vas pohvale nadređenih budući da ste postigli natprosečne rezultate koji vam uskoro najavljuju i napredak. Blizanci koji su u vezi osećaju pojačanu potrebu za nežnostima, pa se mogu naći u iskušenju da započnu čak i tajnu vezu. Trebalo bi da počnete da se bavite sportom.

 

RAK

 

Uspešan početak privatnog biznisa i povećan obim posla doneće vam posebno zadovoljstvo u vidu unapređenja finansijske situacije. Sada je pravi trenutak da se dotaknete i spornih tabu tema u razgovoru sa partnerom. Šetajte se, družite i radite sve što vam prija.

Nastavak na sledećoj strani...

Zima, Ljubav, Par
foto: Pressmaster/Shutterstock

LAV

 

Planete vam pružaju podršku da svoje poslovanje podignete na jedan viši nivo. Očekuje vas uspešan finansijski period. Sve više vas privlači osoba koju svakog dana viđate na poslu. Pred vama je izazov tajne veze. Pokrenite se i bićete veoma zadovoljni.

 

DEVICA

 

Atmosfera tokom ovog dana može biti prožeta negativnim elektricitetom zbog jednog problematičnog saradnika. Danas ćete biti razdražljiviji nego inače, pa su povremeno moguće razmirice s partnerom.

Mogući su problemi sa lošim varenjem.

VAGA

 

Loši međuljudski odnosi na poslu navede vas na pomisao da potražite drugo radno mesto. Uskoro vas očekuje nova šansa. Ovaj period mogu da obeleže ljubomorne scene od strane partnera. Pripremite se na verbalni obračun. Svakim danom imate sve više energije.

 

ŠKORPIJA

 

Današnji poslovni sastanak može da zapne zbog teškog pregovarača koji neće pristati ni na kakav kompromis. Strastvena ljubavna avantura koja će probuditi sva vaša čula obeležiće atmosferu ovog perioda. Bolovi koje povremeno imate imaju veze sa reumom.

Nastavak na sledećoj strani...

Ljubav
foto: Shutterstock / GaudiLab

STRELAC

 

Nesporazum u komunikaciji sa nadređenima može da ima teže posledice. Potrudite se da se preciznije izražavate. Slobodni Strelčevi mogu se nalaziti u dilemi budući da im se dopadaju dve osobe istovremeno. Imate problema sa zglobovima i kostima.

 

JARAC

 

Ukoliko se nalazite na rukovodećoj poziciji, ovaj period doneće vam uspešne rezultate koji će najaviti dalji napredak u karijeri. Slobodne Jarčeve očekuje sudbinski susret sa osobom u znaku Riba ili Škorpije. Imunitet i depresija su vam slabe tačke.

VODOLIJA

 

Ovaj dan donosi vam važan poslovni sastanak, ali iza zatvorenih vrata. Biće vam poverene dodatne nadležnosti. Vodolije koje su u vezi očekuje veoma lep period u odnosu sa partnerom kao i atmosfera sve većeg zbližavanja. Obratite pažnju na to šta jedete.

 

RIBE

 

Ključ uspeha u ovom periodu je da prenesete deo odgovornosti na članove tima. U suprotnom, moguće je kašnjenje sa projektom. Slobodne Ribe očekuje povoljan period kada im se ukazuje prilika da upoznaju svoju srodnu dušu. Nećete imati većih zdravstvenih problema.

 

 

makonda-tracker