ASTRO

Dnevni horoskop za 11. novembar: Bikove očekuju turbulencije na svim poljima, Lavovi će se zbližiti s novom osobom

0

Jedan znak će posebno morati da obrati pažnju na zdravstvene probleme...

Jesen, Žena, Srećna žena, Lepa žena
foto: BLACKDAY/Shutterstock

STRELAC

 

Ovaj period može da vam donese značajan dogovor sa nekom stranom kompanijom ili inostranstvom. Uspešan sporazum o saradnji. Nesporazumi i nesuglasice sa partnerom u ovom periodu mogu biti izraženiji nego inače. Dosta voća i povrća bi vam dobro došlo kako bi ste popravili svoju krvnu sliku, a time i imunitet.

 

JARAC

 

Očekuju vas važne vesti i poziv na poslovni sastanak. Moguće je unapređenje i dodela novih dužnosti.

U okviru vašeg odnosa sa partnerom pojaviće se neki novi elementi. Vaš zajednički plan će se ostvariti. Potrebno je samo malo više pažnje da posvetite svom organizmu i možete očekivati pozitivne rezultate.

VODOLIJA

 

Budite obazrivi sa novcem, jer su mogući vanredni izdaci, kao i zastoj u prilivu novca. Pripremite rezervni plan. Slobodne Vodolije očekuje burna ljubavna romansa sa osobom koju su upoznale na nekoj zabavi. Mučite muku sa kilogramima. To povlači i probleme sa krvnim pritiskom, kao i druge zdravstvene probleme.

 

RIBE

 

Nestabilna situacija na finansijskom planu zahteva da improvizujete rešenje i premostite krizni period.

Ribe koje su u vezi očekuje turbulentan period u kojem neki stari problem može da ispliva na površinu. Trudite se maksimalno da rešite zdravstvene probleme, jer je mnogo lakše živeti bez viška kilograma.

 

 

makonda-tracker