ASTRO

Dnevni horoskop za 11. novembar: Bikove očekuju turbulencije na svim poljima, Lavovi će se zbližiti s novom osobom

0

Jedan znak će posebno morati da obrati pažnju na zdravstvene probleme...

foto: Olena Yakobchuk/Shutterstock
foto: Olena Yakobchuk/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Nestabilna situacija na finansijskom planu. Neka važna uplata kasni, tako da ćete improvizovati rešenje. Slobodni Ovnovi danas mogu da se nađu u dilemi, jer će im se na nekoj zabavi dopasti jedna osoba koja nije slobodna. Ugroženi su vam vratni pršljeni, bolovi su se vremenom pojačali, pa je neophodan odlazak kod lekara.

 

BIK

 

Ovaj dan može da vam donese problematičan razgovor sa jednim nedobronamernim kolegom. Moguć je konflikt. Vaš odnos s partnerom danas može da prođe kroz kratkotrajnu turbulenciju. Moguća je burna rasprava između vas. Potrebna vam je terapija i blage masaže.

BLIZANCI

 

Potrudite se da držite korak s vremenom i uvedite što pre modernu tehnologiju u svoje poslovanje. Tako ćete steći konkurentnu prednost. Vaš odnos s partnerom u ovom periodu može da prolazi kroz krizu poverenja. Nemojte se nervirati, jer će vas to usporiti u svakodnevnim aktivnostima.

 

RAK

 

Oprez u upravljanju novcem, jer je moguć zastoj u isplatama. Prisutni planetarni aspekti upravljaju vašim poljem finansija i umeju da uspore tempo. Ovaj dan donosi vam mogućnost da obnovite komunikaciju sa bivšom ljubavi. Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka, imate probleme sa reumom., koja je sve češća, jer je vezana za promenljive vremenske prilike.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker