ASTRO

Dnevni horoskop za 4. oktobar: Lavovi će načiniti bitan prvi korak, a Škorpijama prošlost kuca na vrata

0

Spremite se za dan pun avantura...

foto: Shutterstock / Boiko Olha
foto: Shutterstock / Boiko Olha

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Pozitivan aspekt doneće vam uspeh u oblastima saradnje sa inostranstvom, turizmu i obrazovanju. Napredak u karijeri. Slobodni Ovnovi mogu da se zbliže sa osobom koja im se već dugo dopada. Novi početak. Zadržavanje vode u organizmu, uzrokuje natečenost zglobova.

 

BIK

 

Pozitivna energija prožima vaše polje prometa omogućavajući vam finansijski napredak. Unapređenje poslovanja. Uspešno ćete rešiti jedan problem na porodičnom nivou. Očekuje vas konstruktivan razgovor sa partnerom. Reumatski bolovi, reagujete na svaku promenu vremena.

BLIZANCI

 

Očekuje vas početak rada na novom projektu ili početak privatnog biznisa sa prijateljima. Proširenje saradnje. Vaš odnos sa partnerom se sve više stabilizuje. Uskoro vas očekuje uspeh u jednom zajedničkom poduhvatu. Pad imuniteta, pojačajte ga ishranom.

 

RAK

 

Pozitivna energija aktivira vaše polje prometa i donosi vam finansijski uspeh i to posebno u oblasti trgovine i uslužnih delatnosti. Razlike u stavovima mogu dovesti do nesuglasica s partnerom. Neophodno je prilagođavanje. Izbegavajte pušenje, kao i zadimljene prostorije.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker