ASTRO

Dnevni horoskop za 3. oktobar: Bikovi će upoznati fatalnu osobu, a Lavove čeka turbulentan dan

0

Nekome će dan biti ispunjen avanturama, a neko će imati veliki poslovni uspeh...

foto: AstroStar/Shutterstock
foto: AstroStar/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Važan poslovni dogovor i rad na procesu sprovođenja reorganizacije poslovanja jesu dominantne teme ovog dana. Ovaj period donosi vam mogućnost da se zbližite sa osobom koju poznajete preko posla. Romantičan sastanak. Migrena, koja je u zadnje vreme učestala.

 

BIK

 

Ovaj dan donosi vam potpisivanje ugovora o dugoročnoj saradnji. Uspeh u saradnji sa inostranstvom. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom koju će upoznati na nekom putovanju. Novi početak. Reumatske tegobe, bolovi u kolenima.

BLIZANCI

 

Nepredviđen razvoj okolnosti u okviru poslovne saradnje zahtevaće primenu rezervnog plana. Postoji velika mogućnost da danas dođe do nesporazuma s partnerom. Potrudite se da preciznije izražavajte svoje misli. Čuvajte se virusa, imunitet vam je ugrožen, jer ne unosite dovoljno vitamina.

 

RAK

 

Pred vama je početak nove poslovne saradnje. Reorganizacija se odražava na vas kroz povećan krug odgovornosti. Slobodnim Rakovima predstoji zbližavanje sa osobom prema kojoj odavno osećaju mnogo više od prijateljstva. Odmor vam je potreban, pođite u neki spa centar.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker