ASTRO

Dnevni horoskop za 17. avgust: Blizanci će sresti NOVU LJUBAV, dok Lavove očekuje veliki poslovni uspeh

0

Neko će upoznati nove ljude, dok će neko imati jako turbulentan dan...

Lav

 

Očekuje vas uspeh u saradnji sa inostranstvom i iznenadno poslovno putovanje. Pa ipak, očekuje vas veoma naporan sastanak sa teškim i nepopustljivim saradnikom. Nesporazumi sa partnerom mogu obeležiti ovaj dan. Moguće su ljubomorne scene. Unosite više vode u organizam.

 

Devica

 

Sada su prisutne prepreke i promenljiva i nestabilna atmosferu na radnom mestu. Za bitne odluke sačekajte bolji trenutak. Danas možete da upoznate veoma privlačnu osobu u znaku Riba ili Raka. Planete vam pružaju podršku za novi početak. Izbegavajte alkohol.

Vaga

 

Očekuje vas nestabilna situacija na poslovnom planu. Moguće su promene u timu saradnika i uvođenje novih metoda rada. Period problematičnog odnosa sa partnerom je pred vama. Mnogo poslovnih obaveza može da dovede do isprekidanog odnosa. Pad imuniteta.

 

Škorpija

 

Iskoristite podršku planeta da završite rad na projektu koji ste ranije započeli. Ključ uspeha sastojaće se u tome da istrajete u naporima i sve završite na vreme. Preokret na ljubavnom planu. Uprkos tome što ste se dvoumili u početku, sada možete ući u tajnu vezu. Nervoza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker