ASTRO

Dnevni horoskop za 17. avgust: Blizanci će sresti NOVU LJUBAV, dok Lavove očekuje veliki poslovni uspeh

0

Neko će upoznati nove ljude, dok će neko imati jako turbulentan dan...

foto: Maridav/Shutterstock
foto: Maridav/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Glavnu temu ovog dana predstavlja saradnja s inostranstvom i profesionalno usavršavanje. To će se odraziti na vaš napredak u karijeri. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz problematičan period. Ukoliko se vaša veza ne zasniva na pravim osećanjima, može doći do raskida. Prehlada.

 

Bik

 

Ovaj period vam donosi probleme u odnosima sa ljudima na poslu, kao i sa nadređenima. To se posebno odnosi na one Bikove koji se bave trgovinom i uslužnim delatnostima. Kao da govorite različitim jezicima, vi i vaš partner imate potpuno različite stavove u pogledu rešenja bitnih pitanja. Neophodan je dogovor. Muče vas sinusi.

Blizanci

 

Postojeći aspekti sve vreme stvaraju atmosferu „dva koraka napred-korak nazad“. Bez obzira na to, uloženi trud višestruko će vam se isplatiti, ali morate ispoljiti strpljenje. Slobodnim Blizancima predstoji početak nove ljubavne veze sa osobom u znaku Strelca ili Lava. Pad imuniteta.

 

Rak

 

Ključ uspeha ovog dana je stroga selekcija poslovnih saradnika. Uslov vašeg napretka sastojaće se u tome da angažujete nove, pouzdanije saradnike. Nezadovoljni ste ponašanjem vašeg partnera, a sada nije pravi čas da razgovarate o tome, sačekajte bolji trenutak. Prehlada.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker