ASTRO

Dnevni horoskop za 4. avgust: Blizance očekuje početak nove ljubavne veze, a Jarčevi treba da se više odmaraju

0

Saznajte šta su vam planete spremile...

 

Strelac

Ključ uspeha tokom ovog dana sastoji se u poštovanju prioriteta. Strogo se pridržavajte unapred zacrtanog plana, jer vam neki detalji mogu odvući pažnju. Strelčevi koji su nezadovoljni u vezi, danas mogu da pribegnu rešenju po sistemu "ili-ili". Mogući su raskidi. Uporan kašalj.

Jarac

Budite oprezni, jer postoji mogućnost nesporazuma u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Očekuje vas uspeh kroz privatan biznis. Ukoliko ste dugo prećutkivali neku nepravdu, pod ovim aspektima to može da kulminira u vidu burne rasprave. Moguć je čak i raskid. Više se odmarajte.

 

 

Vodolija

Nekoliko poslovnih ponuda ili rad na paralelnim projektima može vas izložiti velikim naporima. Definišite svoje prioritete. Očekuje vas veliki broj prilika na ljubavnom planu, ali i povratak bivše ljubavi. Višak kilograma.

Ribe

Očekuju vas važni poslovni pregovori, kao i mogućnost veoma unosne saradnje sa inostranstvom. Unapređenje finansijske situacije. Između vas i partnera kao da se stvorila distanca i kriza poverenja. Otvorenim razgovorom otklonite sumnju. Pad imuniteta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker