ASTRO

Dnevni horoskop za 4. avgust: Blizance očekuje početak nove ljubavne veze, a Jarčevi treba da se više odmaraju

0

Saznajte šta su vam planete spremile...

Lav

Očekuje vas uspeh u saradnji sa stranim kompanijama i mnogo češća putovanja nego ranije. Uspešno ćete rešiti neki pravni problem. Postoji velika mogućnost da dođe do nesporazuma sa partnerom, jer povremeno kao da govorite različitim jezicima. Neophodan je kompromis. je solidno.

Devica

Planetarni aspekti mogu da uzrokuju nesporazume u poslovnoj komunikaciji. Obratite pažnju na sve detalje u ugovorima i dokumentaciji koju budete potpisivali. Danas vam planete pružaju podršku da prevaziđete problem u vezi sa partnerom i krenete u mirnije vode. Povišena temperatura.

 

 

Vaga

Nalazite se u periodu kada su promene na poslovnom planu veoma izvesne. Moguć je prekid jedne saradnje, ali vas ubrzo očekuje uspostavljanje nove. Period katarze u odnosu sa partnerom donosi vam priliku da rešite stare nedoumice i sve ono što vam smeta u njegovom ponašanju. Pad imuniteta.

Škorpija

Sad je kucnuo vas čas kada možete da ostvarite veliki korak napred u karijeri. Priliv finansijskih sredstava sa više strana. Preokret na ljubavnom planu i promena u kvalitetu veze može se sastojati u vašoj odluci da počnete da živite zajedno s partnerom. Nervoza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker