ASTRO

Dnevni horoskop za 3. avgust: Rakovi će ZABLISTATI u svakom smislu, a Vage očekuje veliki preokret

0

Koji znak će otkriti ključ uspeha, a koji će imati probleme?

foto: Halay Alex/Shutterstock
foto: Halay Alex/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Ključ uspeha ovog dana sastoji se u pronalasku zajedničkog rešenja u ostvarenju važnog poslovnog cilja. Vaš dar donošenja odluka pod pritiskom doći će do izražaja. Obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti može biti dominantna tema ovog perioda. Moguće povrede, vodite računa u saobraćaju.

 

Bik

 

Vaš plan radnih aktivnosti pokazaće se kao izuzetno efikasan i doprineti tome da ostvarite značajan korak napred. Finansijski dobitak. Neki stari problem između vas i partnera može ponovo da se pojavi. Ovog puta morate ga rešiti zajedno. Nervoza.

Blizanci

 

Ovo je period veoma važnih susreta kada poznanstvo s pravom osobom može mnogo da vam znači na poslovnom planu. Očekuje vas proširenje kruga saradnika. Previše ste zauzeti poslovnim obavezama. Potrudite se da više vremena posvećujete svojoj voljenoj osobi. Prehlada.

 

Rak

 

Planetarni aspekti u vašem polju privatnog preduzetništva i uslužnih delatnosti doprineće tome da zablistate na ovom planu. Finansijski uspeh. Dopada vam se osoba koju poznajete preko posla. Odvažite se i načinite prvi korak ka tome da je osvojite. Problemi sa sinusima.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker