ASTRO

Dnevni horoskop za 16. jul: Bika čeka SUDBINSKO poznanstvo, a Vaga će se razočarati

0

Otkrijte da li vas očekuje dan pun iznenađenja i koliko su vam zvezde naklonjene...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Finansijski dobitak biće posledica mudro osmišljenih poteza. Osluškujte intuiciju, unutarnji glas vodi vas do prosperiteta. Dan lepih iznenađenja bilo da ste slobodni ili u vezi, od lepog poklona do egzotičnog putovanja. Prehlada.

 

BIK

 

Ovaj dan donosi vam završetak jednog ciklusa na poslu i početak nečeg potpuno novog. Nova uloga zahteva prilagođavanje. Ovaj period vam može doneti sudbinsko poznanstvo, i to na nekoj zabavi ili društvenom skupu. Osetljivost grla.

BLIZANCI

 

Ovaj dan obeležiće preispitivanje vaše poslovne saradnje, jer vam uslovi na poslu sve manje odgovaraju. Moguć je raskid saradnje. Niste zadovoljni svojom vezom, sve više vam smeta ta karika koja nedostaje. Muče vas sinusi.

 

RAK

 

Današnju poslovnu scenu obeležiće sastanak s nadređenima i razgovori o novoj perspektivi za vas. Današnji dan iskoristite za to da provedete kvalitetno vreme s partnerom. Stabilizacija i sve veće zbližavanje. Razdražljivost.

 

Nastavak na sledećoj strani...

LAV

 

Aspekti u vašem polju poslovne komunikacije stavlja akcenat na brojne sastanke na kojima ćete zablistati svojim perfektnim nastupom. Partneru smeta to što mu ne posvećujete dovoljno pažnje, promenite tu naviku na vreme. Bolovi u leđima.

 

DEVICA

 

Nezaposlene Device danas mogu imati važan razgovor za posao. Zahvaljujući svojim govorničkim veštinama, ostavićete odličan utisak. Device ozbiljno razmišljaju o vezi s partnerom, kuda sve vodi. Moguća je formalizacija veze. Nervoza.

VAGA

 

Danas vas očekuje veoma uspešan dan na finansijskom planu. Poseban uspeh mogu imati Vage koje rade s klijentima i koje se bave modom i ulepšavanjem. Isuviše idealizujete partnera, budite realniji da se ne razočarate. Pad imuniteta.

 

ŠKORPIJA

 

Očekuje vas uspešan dan na poslu. Pohvale i priznanja će vam stići sa svih strana, i to sasvim zaslužene. Delikatna situacija na ljubavnoj sceni, udvara vam se neko od nadređenih. Nastojite sve da eskivirate. Problemi sa varenjem.

Nastavak na sledećoj strani...

STRELAC

 

Pažljivo birajte reči na sastanku s nadređenim. Vrlo lako može doći do nesporazuma. Uprkos svemu, izgladićete situaciju. Dan može da obeleži romantičan izlazak sa partnerom. Pa ipak, jedna pogrešna reč i kreće konflikt. Smanjite unos alkohola.

 

JARAC

 

Razgovor sa vrlo uticajnom osobom može da vam donese povoljan razvoj situacije što se tiče vaše originalne ideje. Važno je da nastupite samouvereno. Ovaj dan obeležiće lepi trenuci s partnerom, ali su moguće i nesuglasice. Izbegavajte hladna pića i gazirane sokove.

 

VODOLIJA

 

Glavni izazov ovog dana je da se držite rasporeda i uradite prvo ono što je najvažnije. Odstupanje od toga dovelo bi do kašnjenja. Slobodne Vodolije očekuje poznanstvo sa osobom u znaku Riba ili Jarca. Ljubav na prvi pogled. Izbegavajte solarijum!

 

RIBE

 

Uspeh vas očekuje ukoliko radite preko interneta ili se bavite kreativnim zanimanjima. Uspešna saradnja sa inostranstvom. Partner vam danas sprema prijatno iznenađenje, uživaćete u prijatnoj atmosferi ostatku večeri. Boravite u prirodi u ranim jutarnjim časovima.

 

 

makonda-tracker