ASTRO

Dnevni horoskop za 2. jun: Lavovima kriza DOSTIŽE VRHUNAC, a Vage očekuje FINANSIJSKI uspeh

0

Saznajte da li su baš svima zvezde naklonjene narednog dana.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Pojačana aktivnost vašeg polja prometa predstavlja odraz povećanog obima posla. Danas ćete ostvariti natprosečne rezultate. Partner će vam danas prirediti lepo iznenađenje. Kratak izlet i romantični trenuci u dvoje. Nervozni ste, napeti zbog preteranih obaveza.

 

BIK

 

Sve poslove ćete danas uspeti da završite na vreme. Dobićete velike pohvale od nadređenih i kolega. Očekuje vas novo poznanstvo, i to na kraćim putovanjima. Ulovićete sebe u tome da posle sve vreme razmišljate o toj osobi. Alergija. Pokušajte da se ne izlažete previše alergenima.

 

BLIZANCI

 

Iskoristite dan da obavite važne sastanke, jer ćete zablistati upravo u javnim nastupima, govorima i prezentacijama. Danas ćete imati priliku za flert na svakom koraku. Lako ćete doneti odluku s kim ćete izaći na sastanak. Problem sa lumbalnim delom kičme.

 

RAK

 

Problematičan dan za razgovore sa nadređenima, a posebno za iznošenje svojih ideja ili prigovora. Pritajite se i radite svoj posao. Ovaj dan obeležiće romantično veče i lep izlazak s partnerom. Vaš odnos je sve bolji. Smanjite unos slatkiša, kilogrami se lako gomilaju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

LAV

 

Oprez sa rizičnim odlukama što se tiče ulaganja. Danas možete impulsivnim zaključcima doneti više štete nego koristi. Kriza poverenja između vas i partnera može danas kulminirati. Situacija zahteva hitan razgovor. Odlično se osećate, puni ste pozitivne energije.

 

DEVICA

 

Danas uspeh možete postići u okviru javnih nastupa i prezentacija, u pregovorima sa poslovnim partnerima. Govorničkim veštinama idete do cilja. Započeli ste vezu s osobom koja ne živi u istom gradu i to vam ne pada lako. Slaba periferna cirkulacija.

 

VAGA

 

Zbog ispoljene efikasnosti i natprosečnih rezultata uskoro možete očekivati povišicu i nagrade. Očekuje vas finansijski uspeh. Vaš partner povremeno ispoljava sumnju i nastoji da vas kontroliše, pa je moguća rasprava. Glavobolja vas muči već neko vreme. Proverite pritisak.

 

ŠKORPIJA

 

Škorpije koje žele da unesu promene u svoju karijeru sada bi trebalo da krenu u akciju. Period povoljan za osamostaljenje. Emocije između vas i partnera su se toliko intenzivirale da se mogu kretati od ljubavi do mržnje. Upala grla, izbacite hladne napitke, ali i gazirana pića.

 

Nastavak na sledećoj strani...

STRELAC

 

Finansijski uspeh kroz saradnju sa inostranstvom i rad u okviru uvoza - izvoza. Moguće je iznenadno putovanje. Vaš partner sve više ispoljava ljubomoru, a vi to doživljavate kao uvredu. Danas vas očekuje burna rasprava. Potreban vam je odmor, relaksacija.

 

JARAC

 

Danas možete saznati nove vesti na sastanku sa nadređenima. Uskoro sledi reorganizacija koja će vama lično doneti boljitak. Vaš odnos s partnerom se stabilizovao i među vama vlada atmosfera uzajamnog poverenja i ljubavi. Opustite se kroz meditaciju ili jogu.

 

 

VODOLIJA

 

Očekuje vas važan sastanak s nadređenima i poslovna ponuda da se vaš krug dužnosti značajno proširi. Napredak u karijeri. Glavna tema ovog dana može biti ostvarenje zajedničkog cilja s vašim partnerom. Skloni ste virusima, infekcijama.

 

RIBE

 

Ribe koje se bave kreativnim zanimanjem ili dizajnom očekuju odlični rezultati i dalje proširenje posla. Finansijski uspeh. Kratkotrajne nesuglasice obeležiće vaš odnos s partnerom. Neko će morati da popusti. Unesite više vitamina C, kroz multi sokove.


 

 

 

makonda-tracker