zvezde kažu

Nedeljni NOVČANI horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 30. maja do 6. juna)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock/Singkham
foto: Shutterstock/Singkham

Čeka vas neverovatan period koji mora da iskoristite ukoliko želite da uživate u izobilju... 

 

Ovan

 

Ovnu je danas najvažnije da ne pregori, pa vas astrolozi podsećaju na potrebu resetovanja između radnih dana, posebno ako su bogati događajima. Nedelja će biti dinamična, pa su moguća ne samo visoka zarada, već i neprijatni gubici. Posle teških radnih dana, bolje je da se ne povlačite u sebe: možete potrošiti vreme i novac na zabavu, komunikaciju sa prijateljima, rođacima, sastanke. Sve ovo može da ih odvrati od problema.

 

Bik

 

Predstavnici ovog horoskopskog znaka mogu, pa čak i moraju da se odmaraju, jer je maj za njih najverovatnije bio veoma naporan. Međutim, finansije i rad ne treba potpuno isključiti iz pažnje. U finansijskim i poslovnim stvarima, bolje je ne oslanjati se na pomoć spolja. Što više stvari Bikovi rade sami, to će njihova finansijska situacija biti stabilnija u budućnosti. Sa njihovim moćnim energetskim potencijalom, verovatnoća najranijih povoljnih promena biće izuzetno velika. Ovo je vreme Bika, pa je vreme da delujete odlučno i smelo.

 

 

Blizanci

 

Blizanci će početkom juna i krajem maja bez problema moći da se otarase negativnih stavova koji ih sprečavaju da se obogate. U pokušaju da ojačaju veru u sebe i svoje sposobnosti, mogu se obratiti za pomoć poznanicima i prijateljima. Što se tiče već zarađenog novca, astrolozi savetuju ulaganje u materijalne vrednosti: nekretnine, nakit. Glavna stvar je da su velike kupovine likvidne. Kupovina za domaćinstvo će takođe biti dobra, što će dodati malo udobnosti svakodnevnom životu. Potrebno je mnogo pažnje pri rukovanju novcem.

 

Rak

 

Rak će biti sjajan. Zvezde i planete su na njihovoj strani, pa astrolozi preporučuju da u periodu od 30. maja do 5. juna ovi ljudi nauče da razumeju znakove sudbine. Ako želite, možete napraviti plan kupovine za narednih nekoliko nedelja i početi ga se pridržavati, jer spontane kupovine rizikuju da ne budu baš prijatne ili jednostavno nepotrebne. Umereno oprezni Rakovi neće dozvoliti da se pojave rupe u budžetu. Korisno je potrošiti malo novca na samorazvoj. Pre nego što date novac, bolje je proveriti informacije i pročitati recenzije na Internetu.

 

Nastavak na sledećoj strani... 

makonda-tracker