saznajte...

Tarot HOROSKOP ZA JUN za svaki znak Zodijaka: Rakovi će uživati, a Device čeka PREOKRET

0

Kako karte kažu očekuje vas uzbudljiv mesec pred vama... 

foto: Shutterstock/Shyntartanya
foto: Shutterstock/Shyntartanya

Kako astrolozi kažu svaki znak očekuje uzbudljiv jun i očekuje vas mnogo šansi, ali morate se malo osvrnuti oko sebe jer vas očakuju i neke iznenadne promene. 

 

Ovan – V Papa

 

Jun će za vas biti mesec otkrovanje u kome ćete shvatiti mnoge stvari i naučiti ono što e vam biti korisno u budućnosti. Posvetite se sticanju novih znanja i veština uz pomoć mentora i knjiga. Doslovno shvatite poslovnicu “čovek se uči dok je živ” I radite na tome da što više proširite svoje vidike. Osim na znaju, radite I na razvoju svoje duhovnosti.

 

Bik - X Točak sreće

 

Čeka emotivni roler koster. Pratiće vas usponi i padovi, promene i neizvesnost. Jun vam donosi mnogo pitanja, pa ćete biti zaokupljeni svojim životnim putem. Bavićete se prošlošću, svojim bivšim partnerima koji se iznenada mogu pojaviti na vratima ili ćete se ponovo susresti sa situacijama u kojima ste već pravili greške…. Imaćete osećaj da se sudbina igra sa vama. Bitno je da ublažite svoje uzbuđenje i donesete dobre odluke.

 

 

Blizanci - 7 pehara

 

Za vas, jun će se pretvoriti u mesec iluzija, ali će, zapravo, u stvarnosti sve biti drugačije nego što se na prvi pogled činilo. Neki predstavnici znaka će se izgubiti u snovima, drugima će zagospodariti strahovi, a neki će biti zbunjeni. Svima će biti teško da trezveno razmišljaju i neće biti u stanju da ocene šta je za njih u toj situaciji dobro, a šta loše. Pokušajte da ostanete objektivni.

 

Rak - princeza mačeva

 

Tokom juna ćete se osećati oslobođeno od svega što vam se nameće spolja, od sumnji, stega, predrasuda. Uvidećete nove šanse koje vam se tek otvaraju. Moći ćete da sagledate situaciju iz drugog ugla i da pronađete najbolji način da ostvarite svoje ciljeve, uprkos kritikama koje vam budu bile upućene. Jun će za vas biti početak ukorenjivanja novih ideja i planova.

 

 

Nastavak na sledećoj strani... 

makonda-tracker