ASTRO

Dnevni horoskop za 29. maj: Lavovi će započeti KONTROVERZAN ODNOS, a Ribe očekuje FINANSIJSKI USPEH

0

Saznajte kome se smeši nova ljubavna avantura...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Prevazići ćete problem u pogledu nedovoljne svote novca za jednu investiciju za koju verujete da će vam se isplatiti. Pomoć uticajne osobe. Očekuje vas izazov u vidu početka emotivne veze sa osobom koja nije slobodna. Bolovi u vratu. Problem sa ukočenošću vratnog dela kičme.

 

BIK

 

Uspešna saradnja sa poslovnim partnerima i sklapanje novog unosnog posla može obeležiti atmosferu na poslu. Dobar finansijski period. Zajednički izlazak u društvo doneće vam lepe trenutke i prijatnu atmosferu bliskosti. Prehlada, povišena temperatura, pojačan kašalj.

 

BLIZANCI

 

Pred vama se otvara put i nova perspektiva što se tiče pravca razvoja karijere. Dobro preispitajte sve uslove pre nego što donesete odluku. Pred vama je burna ljubavna avantura sa osobom koju ste upoznali na putovanju. Infekcija urinarnih puteva, koristite svakodnevno odgovarajuće čajeve.

 

RAK

 

Natprosečni rezultati za sve one Rakove koji se bave uslužnim delatnostima i rade sa klijentima. Danas imate pojačanu potrebu za nežnošću i pažnjom. Lepi trenuci s partnerom. Glavobolja, koja prelazi u migrenu. Već na samom početku osećaja bola uzmite lek protiv bolova.

 

Nastavak na sledećoj strani...

LAV

 

Vaš osećaj za pravac u kojem treba razviti posao doći će do izražaja. Ispravan poslovni potez u savršenom trenutku. Vaš odnos s potencijalnim novim partnerom dosta je kontroverzan. Partner se ponaša po sistemu vruće -hladno. To vam uliva nesigurnost. Skloni ste kijavici, prehladi.

 

DEVICA

 

Efikasni ste u obavljanju radnih zadataka, a to neće proći nezapaženo od strane nadređenih. Očekuje vas nagrada. Početak veze sa osobom koja vas na kraju zbog nekih aspekata svog karaktera može razočarati. Stoga, za vas bi bilo bolje da nemate prevelika očekivanja. Iritacija kože.

 

VAGA

 

Ovaj dan mogu obeležiti nesuglasice sa jednim kolegom. Situacija će zahtevati diplomatski stav. Povratak osobe iz vaše prošlosti može najednom stvoriti složenu ljubavnu scenu. Moguć je čak i ljubavni trougao. Prisutna je dilema koja se ne rešava preko noći. Pojava ekcema.

 

ŠKORPIJA

 

Uspešno ćete privesti kraju rad na dugoročnom projektu. Bićete pohvaljeni od strane nadređenih. Partner vam je uputio reči koje su vas pogodile i niste sigurni da li ćete moći lako da pređete preko toga. Proverite vid. Utvrdili ste da vam je vid oslabio, da ste kratkovidi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

STRELAC

 

Ključ uspeha sastoji se u vašem elanu i pozitivnoj energiji kojom sve vreme zračite. Dobar finansijski period. Otvorenim razgovorima s partnerom prevazići ćete raniji nesporazum. Sledi period stabilizacije. Više se odmarajte. Potreban vam je zdrav san, bez opterećenja.

 

JARAC

 

Nastavak saradnje sa bivšim poslovnim partnerima obeležiće ovaj dan na poslu. Ključ uspeha je u savršenoj organizaciji. Poznanstvo sa zanimljivom osobom na jednoj zabavi razviće se u nešto mnogo više od toga. Bolovi u kolenima, moguće oštećenje čašice.

 

VODOLIJA

 

Radite na profesionalnom usavršavanju i to će vam doneti priliku za napredak u karijeri u bliskoj budućnosti. Nesuglasice s partnerom doprinose tome da se osećate usamljenim iako ste u vezi. Promenite režim ishrane. Prilično ste uspeli da nagomilate kilograme, koje sada teško skidate.

 

 

RIBE

 

Unosan poslovni sporazum mogu da sklope oni koji se bave prosvetom, komunikacijama ili dizajnom. Finansijski uspeh. Očekuje vas početak nove ljubavne veze sa osobom koja vas je oduševila već na prvi pogled. Više se krećite. Potpunno ste zanemarili svaku aktivnost. Ako ste lenji sami da se pokrenete, učlanite se u neki klub sa fitnesom.

 

 

makonda-tracker