ASTRO

Dnevni horoskop za 12. maj: Lavovima se smeši LJUBAV NA PRVI POGLED, dok Device očekuje NEVEROVATAN USPEH

0

Nekoga čekaju novi izazovi, a neko će imati uspešan dan.

foto: ArtdayAnna/Shutterstock
foto: ArtdayAnna/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Početak novog posla ili uspostavljanje novog ogranka poslovanja može obeležiti ovaj dan. Pred vama je izazov nepoznatog. Pažljivo birajte reči danas, jer je velika mogućnost da ne budete shvaćeni onako kako bi trebalo. Glavobolja.

 

Bik

 

Negativno naelektrisanje na poslu može stvoriti jedan problematičan saradnik. Razmišljate o tome da prekinete svaku komunikaciju sa njim. Ljubavna avantura sa osobom iz drugog grada ili iz inostranstva predstavlja dominantnu temu ovog perioda. Upala krajnika.

 

Blizanci

 

Višestruki poslovni sastanci mogu vas danas potpuno iscrpeti. Međutim, uspešno ćete zaključiti ugovor o novom poslovanju. Osećate zamor u vezi sa partnerom, a rutinu najmanje podnosite na emotivnom planu. Razmišljate o tome kako da vratite stari žar u vezu. Glavobolja.

 

Rak

 

Radite na uspostavljanju savršene organizacije za vaše buduće poslovanje. Ključ uspeha je u tome da oko sebe okupite pouzdane ljude. Nesuglasice sa ukućanima mogu eskalirati u pravcu većeg konflikta. Neko od vas će morati da popusti. Osećate snažan bol na potiljku, obavezan je odlazak kod lekara.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker