ASTRO

Dnevni horoskop za 9. maj: Jarčevi će uživati, a Ribe treba da obrate pažnju na zdravlje

0

Saznajte šta vam planete govore... 

foto: Shutterstock / Krakenimages.com
foto: Shutterstock / Krakenimages.com

 

 

Ovan

 

Preuzeli ste kontrolu nad okolnostima i konačno ste u situaciji da ostvarite veliki korak napred. Iznenadno poslovno putovanje. Pred vama je izuzetno strastvena i uzbudljiva ljubavna avantura sa osobom u znaku Lava ili Vage. Pad imuniteta.

 

Bik

 

Poslovna saradnja sa stranom kompanijom i važni poslovni pregovori obeležiće atmosferu ovog dana. Finansijski dobitak. Mnoštvo planeta u vašem polju ljubavi najavljuje vam ljubavni susret ispunjen strašću i nežnostima. Glavobolja.

 

 

Blizanci

 

Ostvarili ste zavidne rezultate i danas možete očekivati pohvale od strane nadređenih i kolega. Pred vama je period prosperiteta. Uspešno ćete rešiti problem koji već duže traje u okviru vaše porodice. Boravite više na vazduhu.

 

Rak

 

Završetak rada na važnom projektu, ali i adekvatna kompenzacija na finansijskom planu za dugotrajan i naporan rad dominantne su teme ovog dana. Nalazite se u iskušenju da se upustite u ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Alergije.

 

Nastavak na sledećoj strani... 

 

Lav

 

Okosnica ovog dana jesu vaše poslovne veze sa inostranstvom. Ostvarićete značajan finansijski uspeh. Očekuje vas uzbudljiva ljubavna avantura sa osobom koju ćete upoznati preko posla. Više se odmarajte.

 

Devica

 

Pružaju vam podršku da ostvarite odavno zacrtani cilj. Sada je pravi trenutak da se maksimalno aktivirate. Imate pojačanu potrebu za nežnošću i ljubavlju. Romantični trenuci sa partnerom. Nervoza, napetost.

 

 

Vaga

 

Očekujte pozitivna dešavanja u vašem sektoru novca što vam može doneti priliku da unapredite svoju finansijsku situaciju. Očekuje vas povišica. Otvoreno recite partneru šta je to što vam smeta da ne bi došlo do daljeg otuđenja. Muči vas alergija.

 

Škorpija

 

Važan poslovni sastanak može da protekne u povišenom tonu. Uprkos tome, postići ćete kompromis sa pomalo teškim saradnikom. Nova veza donela vam je dilemu, jer osoba ne ispunjava vaša očekivanja. Budite realniji u proceni. Prehlada.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Strelac

 

Nalazite se pred veoma važnom odlukom u pogledu dugoročne poslovne saradnje. Uprkos tome što rizik postoji, pravilna procena može vam doneti ogroman dobitak. Osoba koja vam se dugo dopada ponaša se dvosmisleno i vi ne znate na čemu ste. Pa ipak, napravite prvi korak. Rezervišite odlazak na odmor, zaista vam je neophodan.

 

Jarac

 

Današnji pregovori mogu da naiđu na prepreku u vidu različitih stavova što se tiče bitnih uslova poslovanja. Važno je da pažljivo birate reči u komunikaciji. Očekuje vas ljubavna avantura sa veoma zanimljivom osobom, i to na nekom putovanju. Odlično se osećate.

 

 

Vodolija

 

Manipulacije i spletke na poslu mogu biti glavno obeležje atmosfere ovog dana. Budite oprezni u komunikaciji sa nadređenima. Izbegavajte osetljive teme u razgovoru sa partnerom. Moguće su svađe i nesporazumi. Više se krećite.

 

Ribe

 

Nalazite se na prekretnici, a vaša saradnja sa nekim prijateljima proteći će u znaku uspešnog početka. Dugoročno unapređenje finansijske situacije. Bez razmišljanja ćete se upustiti u ljubavnu avanturu sa osobom u znaku Bika ili Device. Povišen pritisak.

makonda-tracker