ASTRO

Dnevni horoskop za 3. april: Slobodni Ovnovi moraju da biraju između dve osobe, a Vage treba da budu opreznije

0

April donosi različite avanture svakom horoskopskom znaku, otkrijte koje iznenađenje vas čeka.

foto: maxbelchenko/Shutterstock
foto: maxbelchenko/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan


Stabilizacija u okviru vaše saradnje sa poslovnim partnerima. Poslovna situacija doprinosi stabilizaciji na vašem finansijskom planu. Slobodni Ovnovi mogu da se zateknu u dilemi, jer im se u isti mah mogu dopasti dve osobe. Učestao kašalj iziskuje snimak pluća.

 

Bik


Bikove očekuje uspeh u kreativnim zanimanjima, kao i u okviru poslova sa nekretninama. Ukoliko ste imali razume se sa partnerom planetarna konstelacija donosi vam pozitivnu energiju da prevaziđete nesporazume. Problemi sa grlom, grebuckanje, bolovi.

 

Blizanci


Nezaposleni Blizanci mogu da dobiju poziv za razgovor za posao. Pa ipak, problemi mogu nastati zbog prevelike konkurencije.Blizanci koji su u vezi nastoje da poboljšaju kvalitet svog odnosa sa partnerom. Pokažite veće razumevanje za potrebe partnera. Previše se naprežete.

 

Rak


Iskoristite povoljne aspekte za uspostavljanje novih elemenata u vašem radnom okruženju. Inovativne ideje učiniće da pobedite konkurenciju. Slobodni Rakovi mogu da uđu u burnu i strasnu ljubavnu vezu sa jednim Jarcem. Izbegavajte gazirana pića, kao i alkohol.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker