ASTRO

Dnevni horoskop za 2. april: Slobodne Device će se zaljubiti na PRVI POGLED, a evo koga da se PAZE Vodolije

0

Saznajte kome će zvezde malo više biti naklonjene početkom aprila...

 

Lav


Završetak važnog posla koji ste započeli ranije. Danas je pred vama poseban uspeh ukoliko se bavite nekretninama. Veliki finansijski dobitak. Lavovi koji se nalaze u ozbiljnoj vezi intenzivno razmišljaju o tome da formiraju porodicu. Glavobolje zbog upale sinusa.

 

Devica


Ovaj dan može vam doneti uspeh na poslovnom putovanju ili u okviru stručnog usavršavanja, ako polažete neke ispite. Stabilizacije na emotivnom planu očekujeDevice. Slobodne Device mogu da se zaljube na prvi pogled. Problemi sa glasnim žicama.

 

Vaga


Nezaposlene Vage mogu dobiti važan poziv za razgovor za posao. Sve će zavisiti od vašeg nivoa samopouzdanja. Budite oprezni jer se može pojaviti složenija situacija na ljubavnom planu, i to u vidu paralelne veze. Više se odmarajte, preforsirali ste se.

 

Škorpija


Danas posebno obratite pažnju na finansijski plan. Mogući su neočekivani troškovi. Slobodne škorpije mogu da upoznaju novu osobu u znaku Bika. Škorpije koje u vezi prolaze kroz osetljiv period kada su mogući nesporazumi. Sada bi vam prijalo opuštajuće plivanje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker