ASTRO

Dnevni horoskop za 20. mart: Ovnovima idealan dan za ljubav, Strelčevi obnavljaju kontakt s osobom iz PROŠLOSTI

0

Koga čeka težak dan za posao, a koji horoskopski znak može da očekuje ljubavnu avanturu za kraj nedelje?

Seks, Flert, Par, Ljubav, Horoskop
foto: Shutterstock

Lav

Ovaj dan može vam doneti probleme na finansijskom planu. Postoji velika mogućnost da neke vaše uplate ovog dana kasne. Imate pojačanu potrebe za ljubavlju, pažnjom i nežnošću. Pred vama je romantičan period, zanimljivi izlasci i nova poznanstva sa zanimljivim ljudima. Dobro se osećate.

 

Devica

Originalne ideje i inovativna rešenja obeležiće ovaj dan, a ukoliko se budete odlučili da ih izložite pred vašim pretpostavljenim, očekuju vas pozitivne reakcije. Ovaj dan nosi u sebi atmosferu posebnog iskušenja. Velika je mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Osetljivost stomaka.

 

Vaga

Ovaj dan prolazi u znaku pogoršanih međuljudskih odnosa na poslu. Nalazite se na pragu reorganizacije, koja može doneti veliki preokrete. Slobodne Vage danas mogu da se nađu u dilemi, da li je osoba sa kojom su se nedavno upoznale zaista ona prava. Pad imuniteta.

 

Škorpija

Ovaj dan protiče u znaku poslovnog putovanja, kao i pregovora s partnerima iz inostranstva. Uprkos početnim problemima i teškim pregovorima, vas očekuje uspeh i potpisivanje važnog sporazuma. Škorpije će danas biti prosto naelektrisane za ljubav. Zadržavanje vode u organizmu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker