ASTRO

Dnevni horoskop za 20. mart: Ovnovima idealan dan za ljubav, Strelčevi obnavljaju kontakt s osobom iz PROŠLOSTI

0

Koga čeka težak dan za posao, a koji horoskopski znak može da očekuje ljubavnu avanturu za kraj nedelje?

Seks, Flert, Par, Ljubav, Horoskop
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

Ovnove danas čekaju teški poslovni pregovori. U pitanju može bude sukob interesa i rivalstvo, pa će situacija zahtevati kompromisna rešenja. Ovaj dan idealan je za ljubav, za nova poglavlja, nove početke, a to se posebno odnosi na slobodne Ovnove. Variranje pritiska.

 

Bik

Danas je važno da postavite prioritete u obavljanju poslova, jer u suprotnom slučaju može doći do haotične situacije. Očekuje vas uzbudljiv i egzotičan odmor zajedno sa partnerom. Slobodne Bikove očekuje ljubavna avantura na putovanjima. Dobro se osećate.

 

 

Blizanci

Ovaj dan će da protekne u znaku završetka rada na velikom dugoročnom projektu. Slobodni Blizanci danas mogu da sretnu svoju srodnu dušu na nekom kraćem putovanju, kao i preko posla.

Osetljivost stomaka.

 

Rak

Današnji aspekti povoljni su uvođenje nekih promena u vaš način poslovanja. Proširenje poslovne saradnje, kao i noviteti koje ćete uvesti u svoje poslovanje mogu da vas izbace u sam vrh. Bilo kakav negativan komentar od strane partnera može kod vas da izazove žestoke reakcije i osećaj uvređenosti. Promenite režim ishrane.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker