ASTRO

Dnevni horoskop za 18. mart: Škorpije, budite diplomate u ljubavi, Lavovima uzbudljivo na poslu

0

Kome se smeši nova prilika za vezu, a ko treba da se čuva stomačnih problema?

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao: Današnji aspekti u vašem polju karijere može vam doneti sklapanje veoma unosnog posla. Važni pregovori i potpisivanje nekog sporazuma mogu biti dominantne teme na vašoj poslovnoj sceni.

Ljubav: Harmoničan period između vas i partnera. Slobodne Ovnove očekuje romantičan izlazak sa jednom neodoljivo privlačnom Vagom ili Bikom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

Bik

 

Posao: Ukoliko vam je potreban dodatni novac da biste investirali u nove projekte, planete vam daju punu podršku i stvaraju povoljan splet okolnosti da zatražite dodatna sredstva. Početak novog i veoma unosnog posla.

Ljubav: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaklu Škorpije ili Jarca. Bikove koje su u vezi očekuje sve veće zbližavanje s partnerom.

Zdravlje: Alergija.

 

Blizanci

 

Posao: Danas možete da se nađete u dilemi. Više poslovnih ponuda, od kojih neke mogu biti i preko svih vaših očekivanja. Najbolje će biti da poslušate svoje instinkte prilikom odlučivanja.

Ljubav: Vaš pojačan lični magnetizam i šarm mogu privlačiti pažnju suprotnog pola, tako da ćete danas imati mnogo prilika za flert. U iskušenju se mogu naći i Blizanci koji su u vezi.

Zdravlje: Počnite s rekreacijom.

 

Rak

 

Posao: Podrška saradnika i timski rad predstavljaju dominantu današnje poslovne scene. Očekuju vas uspešni poslovni pregovori i proširenje saradnje.

Ljubav: Danas ćete imati mnogo prilika za ljubavne avanture. Privlačićete pažnju drugih, a to će vam doneti neko novo poznanstvo i priliku za uzbudljiv flert.

Zdravlje: Glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Kiša, Sreća, Prijateljice, prijateljstvo, Drugarice, Kišobran, Jesen
foto: Shutterstock

Lav

 

Posao: Vaša poslovna scena danas može biti veoma uzbudljiva, ali i protivrečna. S jedne strane vas očekuje uspešan završetak velikog posla, ali s druge strane neki problematičan saradnik vam može danas napraviti neprijatnosti.

Ljubav: Harmonija u odnosu s partnerom može obeležiti ovaj dan. Slobodne Lavove očekuje zanimljivo poznanstvo na nekoj proslavi.

Zdravlje: Više se odmarajte.

 

Devica

 

Posao: Budite oprezni danas, jer možete imati neprijatne razgovore ili komentare na poslu. Moguće su neke manipulacije.

Ljubav: Početak nove veze sa osobom u znaku Vodolije ili Riba. Device koje su u vezi mogu imati nesporazum s partnerom. Važno je da ispoljite toleranciju.

Zdravlje: Upala žučne kese.

 

 

Vaga

 

Posao: Uprkos tome što vam je krenulo na finansijskom planu, nemojte žuriti sa tim da potrošite veliki deo plate, jer su mogući nepredviđeni troškovi. Uspostavite kontrolu nad potrošnjom.

Ljubav: Danas ćete biti ekstremno zavodljivi, pa ipak, budite pri tome selektivni, jer možete zavesti nekog dosadnog udvarača koji vam posle može praviti komplikacije. Slušajte svoju intuiciju.

Zdravlje: Vrtoglavica.

 

Škorpija

 

Posao: Nemojte prihvatiti nove poslovne ponude bez prethodnog preispitivanja, jer su moguće prevare. Danas se pridržavajte plana i poštujte prioritete i uspešno ćete prebroditi sve prepreke.

Ljubav: Moguće su nesuglasice sa partnerom. Budite diplomata i danas eskivirajte teške teme i probleme. U suprotnom, stvari mogu izmaći kontroli.

Zdravlje: Nervoza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Prijateljice, prijateljstvo, sreća, osmeh
foto: Shutterstock

Strelac

 

Posao: Akcenat današnjeg dana je na timskom radu. Mogu da isksrnu veoma problematične stvari na poslu, pa će biti najbolje da ih rešite zajedno sa kolegama.

Ljubav: Ljubavna avantura na putovanju i opčinjenost osobom koja vas neodoljivo privlači – to su dominantne teme ovog dana. Iskušenje da uđete u tajnu vezu danas može biti veliko.

Zdravlje: Poremećaj rada želuca.

 

Jarac

 

Posao: Danas ćete biti u stanju da prevaziđete mnoge prepreke na poslu. Budite oprezni u razgovoru sa nadređenima, jer neke vaše reči mogu biti upotrebljene protiv vas.

Ljubav: Problematičan period u okviru vaše veze. Postoji mogućnost da neko pokušava da vam se meša u privatne stvari. Čuvajte se manipulacija i spletaka.

Zdravlje: Povećana želudačna kiselina.

 

Vodolija

 

Posao: Planete su vam danas naklonjene na poslovnom i finansijskom planu. Pravi trenutak da investirate čak i u one projekte i ideje koje vam se na prvi pogled čine veoma problematičnim.

Ljubav: Usponi i padovi u okviru vaše veze danas su vrlo mogući. Taman možete pomisliti da je sve toliko dobro da bolje ne može biti, a da nakon toga najednom izbiju ljubomorne scene i nerazumevanje.

Zdravlje: Nadimanje stomaka.

 

Ribe

 

Posao: Ako ne budete pazili, danas možete pretrpeti neke gubitke. Neki poslovni saradnici mogu pokušati da vas iskoriste. Danas je bolje da budete skeptični prema savetima koje vam drugi daju.

Ljubav: Vaša veza je postala monotona, a vi sve nezadovoljniji. Vi i vaš partner kao da živite u nekim svojim svetovima i vrlo malo vremena posvećujete jedno drugome. Jedina stvar koja će tu pomoći je iskren i otvoren razgovor o svemu.

Zdravlje: Spušten želudac.

 

 

makonda-tracker