ASTRO

Dnevni horoskop za 18. mart: Škorpije, budite diplomate u ljubavi, Lavovima uzbudljivo na poslu

0

Kome se smeši nova prilika za vezu, a ko treba da se čuva stomačnih problema?

Kiša, Sreća, Prijateljice, prijateljstvo, Drugarice, Kišobran, Jesen
foto: Shutterstock

Lav

 

Posao: Vaša poslovna scena danas može biti veoma uzbudljiva, ali i protivrečna. S jedne strane vas očekuje uspešan završetak velikog posla, ali s druge strane neki problematičan saradnik vam može danas napraviti neprijatnosti.

Ljubav: Harmonija u odnosu s partnerom može obeležiti ovaj dan. Slobodne Lavove očekuje zanimljivo poznanstvo na nekoj proslavi.

Zdravlje: Više se odmarajte.

 

Devica

 

Posao: Budite oprezni danas, jer možete imati neprijatne razgovore ili komentare na poslu. Moguće su neke manipulacije.

Ljubav: Početak nove veze sa osobom u znaku Vodolije ili Riba. Device koje su u vezi mogu imati nesporazum s partnerom. Važno je da ispoljite toleranciju.

Zdravlje: Upala žučne kese.

 

 

Vaga

 

Posao: Uprkos tome što vam je krenulo na finansijskom planu, nemojte žuriti sa tim da potrošite veliki deo plate, jer su mogući nepredviđeni troškovi. Uspostavite kontrolu nad potrošnjom.

Ljubav: Danas ćete biti ekstremno zavodljivi, pa ipak, budite pri tome selektivni, jer možete zavesti nekog dosadnog udvarača koji vam posle može praviti komplikacije. Slušajte svoju intuiciju.

Zdravlje: Vrtoglavica.

 

Škorpija

 

Posao: Nemojte prihvatiti nove poslovne ponude bez prethodnog preispitivanja, jer su moguće prevare. Danas se pridržavajte plana i poštujte prioritete i uspešno ćete prebroditi sve prepreke.

Ljubav: Moguće su nesuglasice sa partnerom. Budite diplomata i danas eskivirajte teške teme i probleme. U suprotnom, stvari mogu izmaći kontroli.

Zdravlje: Nervoza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker