ASTRO

Dnevni horoskop za 17. mart: Strelčevi, oprezno s NOVCEM, Rakovima se vraćaju LEPTIRIĆI U STOMAKU

0

Pred kim je uspešan dan, a ko bi trebalo da bude na oprezu? Evo šta kažu astrolozi...

foto: G-Stock Studio/Shutterstock
foto: G-Stock Studio/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao: Danas vas ništa ne može zaustaviti i vaš radni dan će biti veoma uspešan. Danas je odličan dan za investicije, čak i na one na prvi pogled malo rizične.

Ljubav: Danas možete da imati prilike za flert na svakom koraku. U kombinaciji sa vašim pojačanim potrebama za ljubav i nežnost, kao i lični magnetizam, to će biti dobitna kombinacija za emocionalno ispunjen dan.

Zdravlje: Nesanica.

 

Bik

 

Posao: Planete će vam danas biti posebno naklonjene. Vaš odličan instinkt za prave poslovne poteze i profitabilne transakcije doneće vam značajan uspeh na finansijskom planu.

Ljubav: Pred vama je posebno harmoničan dan na privatnom planu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom koju mogu upoznati na putovanju ili preko posla.

Zdravlje: Nervoza.

 

 

Blizanci

 

Posao: Izuzetno uspešan poslovni dan je pred vama. Planete su vam naklonjene za promenu posla ukoliko ste nezdovoljni postojećim radnom mestom, ali i značajno unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Danas možete doneti važne odluke što se tiče vaše veze. Očekuje vas planiranje za zajedničku budućnost i neko kraće putovanje s partnerom.

Zdravlje: Problem sa endokrinim žlezdama.

 

Rak

 

Posao: Ovaj dan može već na samom početku da se pokaže kao veoma pozitivan, jer vas očekuju neke povoljne vesti i unosni poslovni predlozi. Saradnici su pouzdani, a pred vama je i proširenje poslovne saradnje.

Ljubav: Leptirići u stomaku koje odavno niste osetili mogu danas opet da zaigraju na vašoj ljubavnoj sceni. Moguća je ljubav na prvi pogled i veoma romantičan susret.

Zdravlje: Upala bešike.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker