ASTRO

Dnevni horoskop za 17. mart: Strelčevi, oprezno s NOVCEM, Rakovima se vraćaju LEPTIRIĆI U STOMAKU

0

Pred kim je uspešan dan, a ko bi trebalo da bude na oprezu? Evo šta kažu astrolozi...

Sreća, Ljubav, Oči, Zdravlje žene, Žena
foto: Shutterstock

Lav

 

Posao: Preuzeli ste na sebe previše obaveza, tako da možete pod pritiskom i raditi u vanrednim uslovima. Pripremite se za nepredviđene prepreke i za improvizaciju poslovnih rešenja.

Ljubav: Slobodni Lavovi danas mogu da očekuju jedan vrlo lep i uzbudljiv izlazak sa osobom koja im se već duže vreme dopada. Lavovi koji su u vezi mogu danas planirati zajedničko putovanje ili odmor.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

 

Devica

 

Posao: Zadržite pribranost prilikom današnjih radnih aktivnosti, jer će se u tome sadržati ključ uspeha. Sledite svoj unapred zacrtani plan i ne dozvolite sebi da se zadržavate na detaljima.

Ljubav: Danas se u okviru vaše veze s partnerom neće sve odvijati prema vašem planu. Prihvatite mirno kritiku ili prigovor partnera, možda ste ga, realno gledajući, zaista zapostavljali u poslednje vreme, a nisu uvek baš za sve krive poslovne obaveze.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

 

 

Vaga

 

Posao: Period kada će vam sve mnogo lakše polaziti za rukom. Uprkos povećanom obimu posla, vi ćete uspeti da izađete na kraj sa svim obavezama. Očekuju vas pohvale nadređenih i kolega.

Ljubav: Danas je dominantna atmosfera na ljubavnom planu pozitivna. Harmonija i dalje zbližavanje s partnerom mogu obeležiti ovaj dan.

Zdravlje: Nesanica.

 

Škorpija

 

Posao: Dana vam se savetuje oprez na finansijskom planu. Možete pretrpeti neke gubitke. Mogućnost manipulacija na poslu je velika.

Ljubav: Danas možete da se nađete u iskušenju da se upustite u tajnu vezu. Neodoljiva privlačnost koju ste osetili prema jednoj osobi može vas potpuno opčiniti i obuzeti.

Zdravlje: Pojačan stres.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker