astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 9. AVGUST: Device imaju problema s komunikacijom, Strelčeve vodi vatreni entuzijazam

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za danas:

 

OVAN

 

Možda ne želite da priznate poraz, ali danas vam drugo ne preostaje nego da prihvatite da nemate više šta da radite u odnosu sa osobom koju volite. Nije drugo preostalo do da se povučete. Današnji raspored planeta donosi vam mnogo energije, ali potrudite se da je iskoristite na dobar način, opustite se i ne vagajte previše.

 

BIK

 

Današnji raspored planeta vam donosi neočekivani zgoditak. Imate sve što vam je porebno. Bićete u iskušenju da načinite hrabar potez u vezi sa ljubavnim životom, ali pazite da se ne preforsirate usled svih tih "turbo" događaja u vašem životu u poslednje vreme. Smirite se pre sledećeg poteza.

 

BLIZANCI

 

Moć vašeg uma je veoma velika, a danas će vam to dobro doći. Uticaj planeta će vas ohrabriti da uradite nešto zbog čega biste inače imali veliki osećaj krivice. Možda ćete i preterati u nečemu, ali nećete snositi posledice. Ako ste u iskušenju da uplovite u ljubavnu vezu zapamtite da je bolje da uradite stvari pre nego kasnije.

 

RAK

 

Vera vam pomaže da srušite planine i načinite čuda. Danas ćete imati mogućnosti na ljubavnom planu da uradite ono što niste ni slutili. Zvezdana energija vas tera da preispitate sva dosadašnja ubeđenja o vezama i ponašanju u njima. Ako razumete šta vam se događa, sami ćete naći izlaz iz onoga što izgleda kao teška situacija.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Vaš partner ne prihvata sve što mu iznesete i kažete, tako da je na ljubavnom planu na vidiku konflikt. Možda vašem partneru treba više slobodne volje. Današnja astralna energija pokazuje da nema potrebe za dokazivanjem, mada ste u iskušenju. Pustite partnera da se izrazi i učite jedno od drugog, izbegavajući svađe.

 

DEVICA

 

Danas ćete imati probleme sa komunikacijom sa voljenom osobom. Imate probleme koje treba rešavati, a današnji aspekt planeta veoma će uticati na vaše ljubavne odnose. Osećate potrebu da se partner složi sa vama oko svih pitanja i problema, ali to neće biti slučaj jer će se osećati kao da ste ga sabili u ćošak. Svakome treba sloboda.

 

 

VAGA

 

Danas ste veoma entuzijastični, znate šta želite i spremni ste da se borite za ljubavne viljeve. Današnja zvezdana konfiguracija vam pruža romantičku priliku da upoznate nekoga novog i da uplovite u zanimljivu koncerzaciju. Možda ćete se jako brzo i zaljubiti! Inspirisani ste.

 

ŠKORPIJA

 

Ne volite da pokušavate da ubeđujete ljude da rade protiv svoje volje. Više volite da živite i pustite druge da žive. Ipak, danas to nije slučaj s vašom voljenom osobom. Nešto vas muči i želite da promenite partnera. Budite saosećajni i taktični. To je najbolji put da dođete do rešenja. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ništa nije tako intenzivno kao vatreni entuzijazam u vezi sa voljenom osobom. Budite iskreni, žalite one kojima to nedostaje. Astralna konfiguracija je takva da ćete odbijati sve ono što vas ne privuče energijom na prvu loptu. Vašem partneru je problem to što se oseća kao da ga ne čujete. Budite nežniji.

 

JARAC

 

Današnji aspekti donose mnogo vike, svađe, argumenata. Tako je u vašem ljubavnom životu, ali uz to je prisutan i takmičarksi duh, konstruktivan razgovor koji može da donese benefite umesto celodnevnog konflikta i gneva.

 

 

VODOLIJA

 

U vašem ljubavnom životu danas nema mnogo suptilnosti i opuštenosti. Niste spontani, sve morate da "gurate". Ni vi ni partner niste raspoloženi za kompromis. Ipak, na kraju dana ćete imati mogućnost da uradite nešto prijatno zajedno. Isplanirajte zajedinički cilj kome ćete težiti.

 

RIBE

 

Imaćete mesta da birate danas, sudeći po astralnoj konfiguraciji. Ili osmislite nemoguće ciljeve na romantičnom planu, ili se priklonite praktičnijem momentu i pobedite fer i pošteno. Ako se budete previše hvalili, velika je šansa da će vam ljubavna prilika propasti. 

makonda-tracker