astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 9. AVGUST: Device imaju problema s komunikacijom, Strelčeve vodi vatreni entuzijazam

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za danas:

 

OVAN

 

Možda ne želite da priznate poraz, ali danas vam drugo ne preostaje nego da prihvatite da nemate više šta da radite u odnosu sa osobom koju volite. Nije drugo preostalo do da se povučete. Današnji raspored planeta donosi vam mnogo energije, ali potrudite se da je iskoristite na dobar način, opustite se i ne vagajte previše.

 

BIK

 

Današnji raspored planeta vam donosi neočekivani zgoditak. Imate sve što vam je porebno. Bićete u iskušenju da načinite hrabar potez u vezi sa ljubavnim životom, ali pazite da se ne preforsirate usled svih tih "turbo" događaja u vašem životu u poslednje vreme. Smirite se pre sledećeg poteza.

 

BLIZANCI

 

Moć vašeg uma je veoma velika, a danas će vam to dobro doći. Uticaj planeta će vas ohrabriti da uradite nešto zbog čega biste inače imali veliki osećaj krivice. Možda ćete i preterati u nečemu, ali nećete snositi posledice. Ako ste u iskušenju da uplovite u ljubavnu vezu zapamtite da je bolje da uradite stvari pre nego kasnije.

 

RAK

 

Vera vam pomaže da srušite planine i načinite čuda. Danas ćete imati mogućnosti na ljubavnom planu da uradite ono što niste ni slutili. Zvezdana energija vas tera da preispitate sva dosadašnja ubeđenja o vezama i ponašanju u njima. Ako razumete šta vam se događa, sami ćete naći izlaz iz onoga što izgleda kao teška situacija.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker