ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ: Device će rešiti komplikacije, Ovnovi ne smeju da veruju tračevima

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

 

 

STRELAC

 

POSAO: Ponuda za posao koja dolazi do vas je donekle iznenađenje ali svojevrstan kompliment. Jasno je da ste spremni da prihvatite veliki izazov i da se dokažete na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja verovatno nema sasvim rešen emotivni status ili je u procesu razvoda. Nećete odustati od namere da pridobijete njenu pažnju.

ZDRAVLJE: Osetljiva pluća i disajni putevi su naglašeni kod vas, pa povedite računa o tome.

 

JARAC

 

POSAO: Možete da očekujete da će vam se tokom današnjeg dana finansije značajno poboljšati. Osećate veliko olakšanje i spremni ste da proslavite svoj uspeh!

LJUBAV: Spremni ste za novu avanturu sa osobom koja u vama budi veoma jake strasti i osećaje. Pred vama je zanimljiv dan. Doživećete neka lepa i važna iskustva.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa povišenim pritiskom. Redovno kontrolišite stanje na ovom polju.

 

 

VODOLIJA

 

POSAO: Otvoreno pokazujete svoje mišljenje i nije vas strah i da se sukobite sa autoritetima ako je potrebno. Nećete imati probleme zbog toga, već naprotiv- zadobićete poštovanje.

LJUBAV: Može doći do velikih preokreta kada je u pitanju emotivno polje. Dolaze vam neke nepreviđene situacije. Voljena osoba vas može iznenaditi na veoma pozitivan način.

ZDRAVLJE: Pojava peska u mokraćnim kanalima je moguća. Posavetujte se sa lekarom.

 

RIBE

 

POSAO: Važno vam je da ispunite ono što ste sebi zacrtali i radite sve što možete kako bi ostvarili poslovni uspeh. Očekuje vas pozitivna situacija i faktor sreće.

LJUBAV: Vaše promenljivo raspoloženje zbunjuje vašeg partnera koji počinje da sumnja u emocije prema vama. Pokažite mu da nema potrebe da brine i da ga i dalje volite kao pre.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da radite na tome da ojačate svoj imunitet.

 

 

makonda-tracker