ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ: Device će rešiti komplikacije, Ovnovi ne smeju da veruju tračevima

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

zaljubljen par, zaljubljeni par, dečko i devojka, par, srećan par
foto: Shutterstock

LAV

 

POSAO: Uporni ste i ne odustajete od svojih ciljeva čak i onda kada se čini da je njihova realizacija veoma daleko od vas. Važno je da poradite na svojoj taktici.

LJUBAV: Ne bi trebalo da bude drastičnih ili naglih promena kada je u pitanju polje ljubavi. Možete da se nadate generalno mirnom danu. Ako već imate partnera, lepo vam je sa njim.

ZDRAVLJE: Glavobolja prolaznog karaktera je moguća, pa povedite računa o tome.

 

DEVICA

 

POSAO: Uspećete da rešite neke manje komplikacije koje su vam se pojavile na poslovnom planu. Pred vama je šansa da se pokažete u veoma dobrom svetlu.

LJUBAV: Ukoliko imate neku tajnu vezu, moguće je da razmišljate o prekidu jer želite da nađete pravu ljubav. Sada je vreme da presečete sve ono što vam ne prija i ne odgovara.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate višak energije i da će vam prijati malo intenzivnija fizička aktivnost.

 

 

VAGA

 

POSAO: Možete da očekujete pozitivne komentare i pohvale na račun vašeg truda i zalaganja. Vaše ideje će biti prihvaćene. Uskoro vam dolazi i šansa za poslovno napredovanje.

LJUBAV: Sasvim iznenada vam dolazi poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude veoma dobra za vas. Očekuje vas izuzetno povoljan period za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos magnezijuma koji je veoma blagotvoran za vaš nervni sistem.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Lako može doći do prekida poslovne saradnje ako ste tako nešto već imali u planu. Nakon takvog poteza vam slede nove, bolje promene i pozitivne mogućnosti.

LJUBAV: Dosta toga sada zavisi samo od vas... Jako je važno da pri donošenju odluka slušate svoju intuiciju. Ono što sada budete odlučili biće veoma važno za vašu budućnost.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivom kožom su mogući, pa povedite računa o tome.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker